Kat-en-muisspel tussen Apple en Palm

Een paar weken geleden bracht Apple al een update voor iTunes uit zodat Palm Pre-eigenaars hun toestel niet meer kunnen synchroniseren met Apple’s muziekprogramma. Maar daar heeft Palm op geantwoord met een software-update voor de Palm Pre die het synchroniseren weer mogelijk maakt.

Palm Pre iTunes

Palm meldde een aantal maanden geleden zeer trots dat zijn nieuwste pareltje, de Palm Pre, zou kunnen synchroniseren met iTunes. De glorie was al snel voorbij want met slechts een kleine update van iTunes was de Palm Pre-synchronisatie verleden tijd. Nu heeft Palm een software-update uitgebracht voor het toestel waardoor synchroniseren tussen de twee toestellen weer mogelijk is.

Het is nu afwachten of Apple er weer een stokje voor gaat steken met een update of door het hele synchronisatiesysteem te herschrijven zodat Palm niet verder kan met synchronisatie tussen iTunes en de Pre. Apple maakte eerder al bekend dat alleen toestellen met een Apple-logo (iPods en iPhones) legaal te synchroniseren zijn met Apple’s muzieksoftware. Eigenaars van de Pre kunnen nog niet muziekbestanden afspelen waar Apple DRM op heeft geplaatst, maar daar heeft Apple zelf verandering in gebracht door alle muziek uit de iTunes Store DRM-vrij te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Philips Hue

Dit zijn de vijf beste Android apps om je Philips Hue lampen te besturen lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters