Kerk collecteert op afstand

De collecte van Kerk in Actie, voor slachtoffers van de burgeroorlog in Sri Lanka, maakt het ‘goede doel’ mobiel. Door het sturen van een sms-bericht, kun je geld in de ‘virtuele collectepot’ stoppen.

1 nieuw message

Collectes, ze zijn de laatste tijd niet weg te denken uit de samenleving. De kerk geeft een moderne draai aan het concept collecte en zorgt er zo voor dat je voortaan overal je geld naar het goede doel kunt overmaken via sms. Sinds gisteren is een landelijke reclamespot van ICCO en Kerk in Actie op de radio hoorbaar. Hierin melden de organisaties dat er een landelijke collecte gaande is, die je kunt steunen door een sms met de tekst ‘noodhulp’ naar het nummer 4333 te sturen. Een bericht kost 1,50 euro en is bestemd voor het hierboven genoemde doel, namelijk de slachtoffers van de burgeroorlog in Sri Lanka.

Eerder waren er al mp3’s, die te koop waren voor het goede doel, maar sms-collectes zijn nooit goed verlopen in Nederland. Dit is de eerste keer dat een kerkelijke organisatie hier een verandering in probeert te brengen.

Bron: Kerk in Actie

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters