Klachten over iPhone 4S: gelig scherm en accuduur beroerd

Kersverse eigenaren van een iPhone 4S klagen over de beroerde accuduur van het toestel. Ook zijn er klachten te horen over een gelig scherm.

Apple iPhone 4S

In forums van Apple zelf wordt veel geklaagd over de accuduur, die volgens Apple juist verbeterd zou zijn. Niets van waar, melden aardig wat eigenaren van het toestel. Ze mogen van geluk spreken als ze een dag halen.

Een forumlid meldt: ”Mijn iPhone 4S accuduur is verschrikkelijk. Ik bemerk altijd een val van 10 tot 15 procent per uur. Ik haalde mijn telefoon vanmorgen om half negen van de lader, en het is nu kwart over twaalf en ik heb nog maar 53% over.”

Ook professionele bloggers met het toestel hebben er last van en melden dat. Courtney Boyd Myers van TheNextWeb tweette: ”Woah. Iphone4Sfail. Ik ging slapen met 50% batterijduur, de iPhone ging ‘dood’ in de nacht. Geen wekker. Oeps!”

Het gelige scherm is ook een issue dat op de Apple-forums wordt gemeld door meerdere mensen. Wie het toestel naast een iPhone 4 legt, merkt dat de kleur van het scherm aanzienlijk kan afwijken. Het scherm zou ook minder contrastrijk zijn en een slechtere kijkhoek hebben dan de iPhone 4. Sommigen melden dat het probleem zich alleen voordoet bij de zwarte variant van de 4S, en niet bij de witte. Een test van een redacteur van Gizmodo, die de 4 en de 4S naast elkaar legde, bracht echter geen kleurverschillen aan het licht, dus het is zeker niet bij elk toestel het geval.

Bron: Poketlint, Gizmodo, CNET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hans -

    Jammer een beetje, dat gebash steeds op een bepaald merk want inmniddels heeft elke fabrikant weleens of meerdere keren een toestel in de markt gezet waar wat aan mankeerde. Bovendien heeft ook de iPhone zijn bestaansrecht al ruim voldoende bewezen, dus waarom niet iedereen in zijn waarde laten en nee, ik heb geen iPPhone en wil die ook niet, gewoon een kwestie van keuze. Als het juist is dat de batterij sneller leeg gaat dan is dat niet zo vreemd als ze dezelfde batterij gebruiken als bij de vorige versie en dan wel een zwaardere processor gebruiken. Ook het gebruik van SIRI zal niet bevordelijk zijn voor het batterijleven. Lijkt er een beetje op dat dit type snel even er tussendoor in de markt is gezet omdat versie 5 nog niet af was. Dat zal Apple geen goed doen als deze klachten algemeen gaan worden. Aan de andere kant komt het wel meer voor dat van één type toestel een bepaalde serie mankementen heeft terwijl de rest normaal werkt. Dus echt conlusies trekken is wat voorbarig. (behalve voor degenen die alle andere merken haten omdat ze zelf denken het beste toestel te hebben wat er is).

  2. Anoniem -

    Wat is er nou echt vernieuwend aan de 4S…? Een android achtig balkje, Siri.. waar we hier niets aan hebben, icloud wat niet stabiel is, en verder is het allemaal het zelfde. Buitenkant is het zelfde. Intern heeft hij een wat betere processor, en betere camera.
    Nou revolutionair kan ik dit niet meer noemen hoor..!!
    Toch snap ik niet dat al die makke apple schapen hier achteraan blijven lopen. Apple heeft naar mijn idee niets meer te bieden dan een andere fabrikant.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters