Klachten over iPhone 4S: gelig scherm en accuduur beroerd

Kersverse eigenaren van een iPhone 4S klagen over de beroerde accuduur van het toestel. Ook zijn er klachten te horen over een gelig scherm.

Apple iPhone 4S

In forums van Apple zelf wordt veel geklaagd over de accuduur, die volgens Apple juist verbeterd zou zijn. Niets van waar, melden aardig wat eigenaren van het toestel. Ze mogen van geluk spreken als ze een dag halen.

Een forumlid meldt: ”Mijn iPhone 4S accuduur is verschrikkelijk. Ik bemerk altijd een val van 10 tot 15 procent per uur. Ik haalde mijn telefoon vanmorgen om half negen van de lader, en het is nu kwart over twaalf en ik heb nog maar 53% over.”

Ook professionele bloggers met het toestel hebben er last van en melden dat. Courtney Boyd Myers van TheNextWeb tweette: ”Woah. Iphone4Sfail. Ik ging slapen met 50% batterijduur, de iPhone ging ‘dood’ in de nacht. Geen wekker. Oeps!”

Het gelige scherm is ook een issue dat op de Apple-forums wordt gemeld door meerdere mensen. Wie het toestel naast een iPhone 4 legt, merkt dat de kleur van het scherm aanzienlijk kan afwijken. Het scherm zou ook minder contrastrijk zijn en een slechtere kijkhoek hebben dan de iPhone 4. Sommigen melden dat het probleem zich alleen voordoet bij de zwarte variant van de 4S, en niet bij de witte. Een test van een redacteur van Gizmodo, die de 4 en de 4S naast elkaar legde, bracht echter geen kleurverschillen aan het licht, dus het is zeker niet bij elk toestel het geval.

Bron: Poketlint, Gizmodo, CNET

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters