‘Klachten over per ongeluk verbogen iPhone 6 Plus’

De iPhone 6 Plus lijkt gemakkelijk te buigen, terwijl hij daar niet voor gebouwd is. Op een paar forums doen kersverse eigenaars van Apple’s eerste phablet hun beklag over hun plotseling gebogen aluminium frame van de iPhone 6 Plus.

De gebogen iPhone 6 Plus van Apple
De gebogen iPhone 6 Plus van Apple

De telefoon zou gebogen nog wel werken, al zijn de displays wel beschadigd. Het repareren van een scherm kost 297 euro. Het zwakke punt van de telefoon lijkt bij de volumeknoppen te zitten. Het probleem lijkt alleen bij de iPhone 6 Plus te zitten, niet bij de gewone iPhone 6.

Zondag deed gebruiker ‘hanzoh’ al zijn relaas op het forum van MacRumors. “Ik zat vier uur in de auto voor een bruiloft, zat daar vervolgens ook een poosje om daarna een uur of 2, 3 te dansen. Om 2.00 uur ging ik weg om naar huis te gaan. Weer een rit van vier uur, dus. Ik had de telefoon dus een uur of achttien in mijn broekzak zitten”, schrijft de gebruiker.

“Daarna legde ik ‘m neer op tafel. Vervolgens zag ik dat de reflectie van het scherm wat verstoord oogde. Daarna legde ik de telefoon met de kant van het scherm op tafel, en moet je kijken hoe het eruit ziet. Misschien is de telefoon te dun voor een 5,5-incher?”

Een soortgelijk verhaal wordt ook verteld op het Franstalige forum van MacBidouille. Ook op deze foto is de iPhone 6 Plus ter hoogte van de volumeknoppen gebogen. Apple heeft nog niet gereageerd op de klachten over de onbedoelde buigbaarheid van de iPhone 6 Plus.

De gebogen iPhone 6 Plus van Apple 
De gebogen iPhone 6 Plus van Apple
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters