Klant kan prijs nieuwe Honor Holly zelf omlaag halen

Honor brengt in Nederland een nieuwe smartphone op de markt, de Holly. Het Chinese merk kiest hiervoor voor een unieke strategie: des te meer animo er voor de telefoon is, des te goedkoper hij wordt. Aanvankelijk kost de Honor Holly 139 euro.

Klant kan prijs nieuwe Honor Holly zelf omlaag halen screen shot 2015 02 11 at 152028
Honor Holly

Vanaf 23 februari is de telefoon te koop. Zijn minimumprijs is dan 129 euro. Daarna kan de prijs van de Holly nog verder zakken, waarschijnlijk met nog eens maximaal 10 euro. Je hebt zelf invloed op de prijs, door Honor op Facebook te liken of te volgen op Twitter. Je bent nooit verplicht om de Holly te kopen, benadrukt Honor op zijn website.

De Holly biedt, zoals we van Honor inmiddels gewend zijn, uitstekende specificaties voor een telefoon van zijn prijs. Hij komt qua specificaties onder de Honor 3C te liggen, dat tot nu toe de goedkoopste Honor-smartphone op de Nederlandse markt is.

De Honor Holly heeft een scherm van 5 inch met een HD-resolutie van 720×1280 pixels. De pixeldichtheid ligt daardoor op ongeveer 294 ppi. In het toestel zit een MediaTek-chipset. Deze MT6582-processor klokt met vier Cortex A7-kernen 1,3 GHz. De telefoon heeft 1GB werkgeheugen en er is 16GB opslaggeheugen. Dit kun je uitbreiden met een microSD-kaart.

De batterij heeft een inhoud van 2000 mAh. Foto’s schiet je met de Holly Honor in 8 megapixel. Aan de voorkant zit een selfiecamera van 2 megapixel. De Holly ondersteunt niet 4G-internet. Hij draait op Android 4.4.2 KitKat met de Emotion UI van Huawei. Dit is niet EMUI 3.0, maar versie 2.3.

Honor is een merk dat alleen online zichtbaar is. Omdat het geen fysieke verkooppunten heeft en niet adverteert in bijvoorbeeld de krant, kan het de toestelprijs laag houden. Zo heeft de Honor 6 specificaties die vergelijkbaar zijn met die van de Samsung Galaxy S5, terwijl de Honor 6 maar 300 euro kost. De Honor 3C kost 140 euro en heeft 2GB werkgeheugen, dat uniek is voor die prijs.

De Honor Holly is de goedkoopste Honor-smartphone, die aanvankelijk dus eerst 139 euro kost. Daarna kunnen klanten de prijs van de telefoon omlaag drijven.

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters