'Klanten Lycamobile lijken afgesloten te worden'

Gisteren waren overal berichten te lezen dat een deel van de klanten van Lycamobile afgesloten zouden worden wegens een betalingsachterstand bij netwerk T-Mobile. Officieel zegt Lyca dat dit aantal minimaal is, maar is dat wel echt zo?

Lycamobile logo wereldbol

Gisteren kwam het bericht naar buiten dat T-Mobile een deel van de klanten van Lycamobile zou afsluiten. Dit zou te maken hebben met een betalingsachterstand van de Mobile Virtual Network Operator van tientallen miljoenen euro’s. De klanten zouden nog wel gebeld en -sms’t kunnen worden en ook 112 bellen zou nog tot de mogelijkheden behoren, maar zelf bellen of sms’en zou er niet meer bij zijn voor een grote groep klanten van Lycamobile. Dit zou gaan om ongeveer 230.000 abonnees van het bedrijf.

Opvallend is dat Lycamobile zelf naar buiten heeft gebracht dat dit allemaal wel meevalt en dat slechts twee procent van de klanten van het bedrijf de dupe zouden zijn. Dit omdat het overgrote deel van de klanten van Lycamobile al geporteerd zou zijn naar het netwerk van Vodafone, waardoor T-Mobile daar geen invloed meer op heeft. Cijfers die Lycamobile aan de OPTA, de grote Europese telecomwaakhond, heeft gegeven, komen echter overeen met de 230.000 die eerder naar buiten kwamen. Hoeveel klanten nou uiteindelijk afgesloten zijn is niet bekend, maar wij gaan er vanuit dat het gewoon om die 230.000 abonnees gaat en dat Lycamobile dit klein probeert te houden tegen de negatieve publiciteit.

Bron: Webwereld

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters