'Klanten Lycamobile lijken afgesloten te worden'

Gisteren waren overal berichten te lezen dat een deel van de klanten van Lycamobile afgesloten zouden worden wegens een betalingsachterstand bij netwerk T-Mobile. Officieel zegt Lyca dat dit aantal minimaal is, maar is dat wel echt zo?

Lycamobile logo wereldbol

Gisteren kwam het bericht naar buiten dat T-Mobile een deel van de klanten van Lycamobile zou afsluiten. Dit zou te maken hebben met een betalingsachterstand van de Mobile Virtual Network Operator van tientallen miljoenen euro’s. De klanten zouden nog wel gebeld en -sms’t kunnen worden en ook 112 bellen zou nog tot de mogelijkheden behoren, maar zelf bellen of sms’en zou er niet meer bij zijn voor een grote groep klanten van Lycamobile. Dit zou gaan om ongeveer 230.000 abonnees van het bedrijf.

Opvallend is dat Lycamobile zelf naar buiten heeft gebracht dat dit allemaal wel meevalt en dat slechts twee procent van de klanten van het bedrijf de dupe zouden zijn. Dit omdat het overgrote deel van de klanten van Lycamobile al geporteerd zou zijn naar het netwerk van Vodafone, waardoor T-Mobile daar geen invloed meer op heeft. Cijfers die Lycamobile aan de OPTA, de grote Europese telecomwaakhond, heeft gegeven, komen echter overeen met de 230.000 die eerder naar buiten kwamen. Hoeveel klanten nou uiteindelijk afgesloten zijn is niet bekend, maar wij gaan er vanuit dat het gewoon om die 230.000 abonnees gaat en dat Lycamobile dit klein probeert te houden tegen de negatieve publiciteit.

Bron: Webwereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. iglas -

    what een onzin van lyca wij willen onze beltegoed terug hebben en daar gaan jullie voor zorgen ook anders gaan we een rechtzaak openen Groetjes iglas & zeineb:(

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters