‘Verschillende uitvoeringen Google Pixel gelekt’

Google Pixel XL
De gelekte renders van de Google Pixel en Pixel XL in blauw en zilver.

Naar alle waarschijnlijkheid kondigt Google vanavond zijn nieuwe smartphones, de Google Pixel en Pixel XL, aan. Na de specificaties zijn nu ook de verschillende kleuruitvoeringen van de nieuwe smartphones uitgelekt. Renders van Pixel-toestellen met verschillende kleuren verschenen gisteravond op Twitter.

Blauw, zilver en zwart

De renders bevestigen eerdere geruchten over een vingerafdruksensor aan de achterkant, met aan de bovenkant een glansafwerking en aan de onderkant een matte afwerking. De kleuren die Evan Blass lekt op Twitter zijn blauw en zilver. Eerder verscheen er al een foto van een zwarte versie van de nieuwe smartphone. Hoewel dit nog slechts geruchten zijn, heeft Blass het met zijn lekken vaker bij het juiste eind.

Specificaties Google Pixel (XL)

Inmiddels weten we vrijwel alles van de Google Pixel-telefoons. Ook over de specificaties lekte al veel informatie. Zo zou de Google Pixel een full HD-scherm met een diagonaal van 5 inch krijgen. Het scherm van de Pixel XL is waarschijnlijk beter. Deze display krijgt volgens de geruchten een quad HD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het formaat hiervan is 5,5 inch.

Ook de batterij-inhoud verschilt waarschijnlijk per toestel. Volgens de geruchten heeft de Pixel een batterij van 2770 mAh, terwijl de Pixel XL-batterij een capaciteit zou hebben van 3450 mAh. Daar houden de verschillen tussen de toestellen volgens de geruchten op.

Beide toestellen krijgen waarschijnlijk een Snapdragon 821-chipset. Deze processor klokt maximaal 2,15 GHz klokt. Beide telefoons hebben 4 GB aan werkgeheugen. Elke telefoon krijgt varianten met 32 en 128 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Ook zou Google een aantal van zijn nieuwe apps in de Pixel-smartphones integreren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Allo, de nieuwe chat-app van Google, en Duo, waarmee je kan videobellen.

Bron: Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters