‘Verschillende uitvoeringen Google Pixel gelekt’

Google Pixel XL
De gelekte renders van de Google Pixel en Pixel XL in blauw en zilver.

Naar alle waarschijnlijkheid kondigt Google vanavond zijn nieuwe smartphones, de Google Pixel en Pixel XL, aan. Na de specificaties zijn nu ook de verschillende kleuruitvoeringen van de nieuwe smartphones uitgelekt. Renders van Pixel-toestellen met verschillende kleuren verschenen gisteravond op Twitter.

Blauw, zilver en zwart

De renders bevestigen eerdere geruchten over een vingerafdruksensor aan de achterkant, met aan de bovenkant een glansafwerking en aan de onderkant een matte afwerking. De kleuren die Evan Blass lekt op Twitter zijn blauw en zilver. Eerder verscheen er al een foto van een zwarte versie van de nieuwe smartphone. Hoewel dit nog slechts geruchten zijn, heeft Blass het met zijn lekken vaker bij het juiste eind.

Specificaties Google Pixel (XL)

Inmiddels weten we vrijwel alles van de Google Pixel-telefoons. Ook over de specificaties lekte al veel informatie. Zo zou de Google Pixel een full HD-scherm met een diagonaal van 5 inch krijgen. Het scherm van de Pixel XL is waarschijnlijk beter. Deze display krijgt volgens de geruchten een quad HD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het formaat hiervan is 5,5 inch.

Ook de batterij-inhoud verschilt waarschijnlijk per toestel. Volgens de geruchten heeft de Pixel een batterij van 2770 mAh, terwijl de Pixel XL-batterij een capaciteit zou hebben van 3450 mAh. Daar houden de verschillen tussen de toestellen volgens de geruchten op.

Beide toestellen krijgen waarschijnlijk een Snapdragon 821-chipset. Deze processor klokt maximaal 2,15 GHz klokt. Beide telefoons hebben 4 GB aan werkgeheugen. Elke telefoon krijgt varianten met 32 en 128 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Ook zou Google een aantal van zijn nieuwe apps in de Pixel-smartphones integreren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Allo, de nieuwe chat-app van Google, en Duo, waarmee je kan videobellen.

Bron: Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters