Kooptip voor Android-apps: week 25

Deze week heeft Google een mooie aanbieding voor Android-applicaties. Veel mooie games en apps zijn afgeprijsd naar 69 cent en dus het aanbevelen waard.

All About Phones gaat voortaan wekelijks kooptips geven voor Android en iOS-applicaties. De eerste post in deze nieuwe sectie hebben we al afgetrapt met sterk afgeprijsde iOS-apps. Inmiddels is het tijd voor leuke koopjes in de Google Play-winkel.

Deze week heeft Google een mooie deal lopen genaamd de langste dag deals. Deze deals lopen aan het eind van de dag af, dus wees er snel bij voordat je de mooie koopjes mis loopt. het gaat hier om apps die afgeprijsd zijn naar 69 eurocent en normaal het dubbele en soms wel het tienvoudige kosten in de Play Store.

GTA 3 Android

Allereerst hebben we de knaller Grand Theft Auto 3 die afgeprijsd is naar 69 cent. Veel mensen zaten uiteraard op deze app te wachten en inmiddels is hij al een tijdje beschikbaar in de Market. De app kost normaal vier euro en biedt mega veel strakke content, mooie verhalen en zit boordenvol actie. Je kunt naar hartenlust auto’s stelen en uiteraard de nodige criminelen neer maaien, waar nodig. Een duidelijke aanrader dus.

Draw Something

Vervolgens is de, inmiddels wat minder, populaire app Draw Something afgeprijsd naar 69 cent. Met deze moderne pictonary-applicatie kun je via het internet tegen vrienden spelen. Je moet woorden uittekenen en de andere moet deze vervolgens raden. Uiteraard is het de kunst om zo veel mogelijk punten te scoren en onder de streep meer punten dan je concurrenten over te houden. Ook deze app kost nu 69 cent.

Mass Effect Android

Spelmaker EA doet ook een duit in het zakje door twee mooie games af te prijzen tijdelijk. De eerste is het alom geroemde Mass Effect Infiltrator dat nu maar 69 cent kost. Deze space-shooter zit boordenvol actie, spannende elementen en toffe guns. Ook de graphics van het spel zijn zonder meer indrukwekkend te noemen en zien er op een HD-scherm erg mooi uit.

NBA Jam Android

Hou je van basketballen op je smartphone dan is NBA Jam voor Android de game voor jouw. Ook deze is tijdelijk afgeprijsd en met de game kun je naar hartenlust slamdunks maken op je telefoon. Deze game is eveneens door EA gemaakt en ontwikkeld en de ontwikkelaar heeft ervoor gezorgd dat je tegen vrienden online kunt strijden. Oftewel, je eigen privé wedstrijdje basketballen ligt op je te wachten.

Shazam Android

De laatste app die we deze week aanraden is Shazam Encore. Shazam is de welbekende applicatie waarmee je gemakkelijk muziek kunt herkennen die je hoort op dat moment. De Encore variant biedt meer mogelijkheden dan de gratis variant en is eveneens afgeprijsd naar 69 cent. Daarnaast heb je geen last meer van irritante advertenties en kun je eigen playlists aanmaken. Ook maakt de app het mogelijk om sneller nummers te herkennen en ze te taggen.

De rest van de afgeprijsde apps kun je hier vinden in de Google Play Store. Deze aanbiedingen duren nog tot en met 20/6/2012 23:59 uur.

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters