Kooptip voor iOS-apps: EA uitverkoop week 33

EA Mobile heeft wederom een grote uitverkoop op iOS deze wek. Apps zijn tot 80 procent afgeprijsd door de ontwikkelaar en nu vaak voor twee euro aan te schaffen.

EA, de grootste uitgever voor mobiele games, heeft momenteel in Amerika een grote uitverkoop voor apps. Jammer genoeg heeft EA het niet verstandig geacht om deze uitverkoop ook in Europa door te voeren, al hebben ze wel de prijs van een paar games flink naar benden gebracht. All About Phones somt deze games voor je op zodat je er zeker van bent dat je de beste koop hebt.

Allereerst hebben we Real Racing en Real Racing 2 die afgeprijsd zijn naar €1,59 ieder. Deze twee race games staan vol van de snelle auto’s, mooie graphics en goede geluidseffecten. Overigens zouden wij je adviseren om voor Real Racing 2 te kiezen omdat dit spel de opvolger is uiteraard van de eerste en betere graphics kent.

EA heeft wel haar game The Sims Medievel weten af te prijzen van 3,99 naar 2,39. Deze Sim-game speelt zich af in de middeleeuwen en in deze tijd moet je dan ook een Sim zien te begeleiden door zijn leven. De game staat garant voor een flink aantal uurtjes plezier en uiteraard kun je allemaal zaken aankopen om je sim nog toffe rond te laten lopen in de middeleeuwen.

Battlefield, wie kent het niet?! Deze game is van 4.99 afgeprijsd tijdelijk naar 2.39 door EA. Deze game staat vol actie, headshots en grote geweren. Daarnaast kun je ook de nodige airstrikes inroepen en uiteraard zelf flink van leer trekken met je eigen geweer. De game staat bekend om zijn goede graphics en fijne speelstijl. Een dikke aanrader dus.

iPad games

Voor de iPad zijn er ook twee interessante games afgeprijsd. Zo is Real Racing 2 HD nu maar 2.39 euro. Deze racegame, die dus ook voor de iPhone is afgeprijsd, staat op de iPad garant voor erg strakke graphics, mooie animaties en vloeiende races. Daarnaast kun je uit aan tal van auto’s kiezen om mee te racen en uiteraard dient de iPad zelf als stuur voor de auto door hem te kantelen.

Mirror’s Edge is een erg goede game die zeker de moeite waard is. Normaal kost dit spel net geen tien euro, maar is nu afgeprijsd naar 3.99. De game kent goede graphics, een ijzersterk verhaal en daarnaast kun je ook met z’n tweeën op een enkele iPad tegen elkaar gamen. Desondanks is de prijs misschien nog een beetje aan de hoge kant, maar nooit geschoten is altijd mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters