Samsung onthult koraalblauwe Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung heeft gisteravond officieel de koraalblauwe Samsung Galaxy S7 Edge aangekondigd, een nieuwe variant die voorlopig alleen in Singapore verkrijgbaar is.

Coral Blue

Koraalblauwe Samsung Galaxy S7 EdgeDe Koreaanse smartphonefabrikant wil het Galaxy Note 7 fiasco gedeeltelijk compenseren door meer Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge exemplaren te verkopen. Het introduceren van nieuwe kleurtjes voor de nog altijd indrukwekkende vlaggenschepen moet er voor gaan zorgen dat de verkopen omhoog gestuwd gaan worden. Vorige week doken er al foto’s op van een Coral Blue Samsung Galaxy S7 Edge, en gisteravond heeft Samsung de nieuwe variant eindelijk officieel onthuld.

Koraalblauwe Samsung Galaxy S7 Edge

De koraalblauwe Samsung Galaxy Note 7 was verreweg de meest populaire variant van de phablet. Wellicht kan de nieuwe Galaxy S7 Edge variant er dus voor gaan zorgen dat teleurgestelde Galaxy Note 7 eigenaren toch voor de Galaxy S7 Edge kiezen. De Samsung Galaxy S7 Edge was tot nu toe verkrijgbaar in de kleuren Black, Silver, Gold en Pink Gold. Daarmee is Blue Coral dus de vijfde variant. Helaas zul je in Nederland alsnog moeten kiezen tussen de vier ‘oude’ kleuren, want de koraalblauwe variant is voorlopig enkel in Singapore beschikbaar, vanaf 5 november. Of de speciale variant ook naar andere landen komt is nog onduidelijk, al wijzen geruchten er op dat de Amerikaanse provider Verizon ook de koraalblauwe Galaxy S7 Edge uit zal brengen.

Samsung Galaxy S7 Edge aanbiedingen

De Samsung Galaxy S7 Edge is ondertussen een stuk goedkoper geworden, zeker in combinatie met de juiste aanbieding. Het vlaggenschip kan zich nog steeds prima meten met de concurrentie, ook nu de Samsung Galaxy S8 over een paar maandjes voor de deur zal staan. We hebben hieronder de beste Samsung Galaxy S7 Edge aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Bron: Samsung Singapore

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Noah Korevaar -

      Tja, in dit geval is het wel belangrijk nieuws omdat Samsung ermee het hele Note 7 fiasco probeert te compenseren en op te vangen, het is een zet die meer betekent dan enkel een nieuw kleurtje 😉

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters