Samsung onthult koraalblauwe Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung heeft gisteravond officieel de koraalblauwe Samsung Galaxy S7 Edge aangekondigd, een nieuwe variant die voorlopig alleen in Singapore verkrijgbaar is.

Coral Blue

Koraalblauwe Samsung Galaxy S7 EdgeDe Koreaanse smartphonefabrikant wil het Galaxy Note 7 fiasco gedeeltelijk compenseren door meer Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge exemplaren te verkopen. Het introduceren van nieuwe kleurtjes voor de nog altijd indrukwekkende vlaggenschepen moet er voor gaan zorgen dat de verkopen omhoog gestuwd gaan worden. Vorige week doken er al foto’s op van een Coral Blue Samsung Galaxy S7 Edge, en gisteravond heeft Samsung de nieuwe variant eindelijk officieel onthuld.

Koraalblauwe Samsung Galaxy S7 Edge

De koraalblauwe Samsung Galaxy Note 7 was verreweg de meest populaire variant van de phablet. Wellicht kan de nieuwe Galaxy S7 Edge variant er dus voor gaan zorgen dat teleurgestelde Galaxy Note 7 eigenaren toch voor de Galaxy S7 Edge kiezen. De Samsung Galaxy S7 Edge was tot nu toe verkrijgbaar in de kleuren Black, Silver, Gold en Pink Gold. Daarmee is Blue Coral dus de vijfde variant. Helaas zul je in Nederland alsnog moeten kiezen tussen de vier ‘oude’ kleuren, want de koraalblauwe variant is voorlopig enkel in Singapore beschikbaar, vanaf 5 november. Of de speciale variant ook naar andere landen komt is nog onduidelijk, al wijzen geruchten er op dat de Amerikaanse provider Verizon ook de koraalblauwe Galaxy S7 Edge uit zal brengen.

Samsung Galaxy S7 Edge aanbiedingen

De Samsung Galaxy S7 Edge is ondertussen een stuk goedkoper geworden, zeker in combinatie met de juiste aanbieding. Het vlaggenschip kan zich nog steeds prima meten met de concurrentie, ook nu de Samsung Galaxy S8 over een paar maandjes voor de deur zal staan. We hebben hieronder de beste Samsung Galaxy S7 Edge aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Bron: Samsung Singapore

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Noah Korevaar -

      Tja, in dit geval is het wel belangrijk nieuws omdat Samsung ermee het hele Note 7 fiasco probeert te compenseren en op te vangen, het is een zet die meer betekent dan enkel een nieuw kleurtje 😉

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters