KPN breidt haar prepaid-assortiment uit met BlackBerry Prepaid

KPN heeft aangekondigd met een speciale BlackBerry-bundel te komen voor prepaid-gebruikers. Hiermee richt KPN zich vooral op jongeren, bij wie de BlackBerry momenteel erg in trek is.

BlackBerry 8520 Curve voorkant

De BlackBerry is helemaal hot in Nederland en daar speelde Vodafone al slim op in met een gigantische campagne en een BlackBerry Blox voor prepaid-gebruikers. Nu zal ook KPN haar BlackBerry-diensten door laten dringen in de prepaid-markt, in de vorm van een bundel genaamd BlackBerry prepaid. Per 1 november zal KPN deze nieuwe dienst aanbieden. De dienst zal €12,50 per maand kosten, waarvoor je als gebruiker toegang krijgt tot alle BlackBerry diensten. Daarvoor geldt wel een datalimiet van 200MB, wat volgens KPN-woordvoerder Steve Hufton voor de meeste prepaid gebruikers ruim genoeg is. Als je door 160MB dataverkeer heen bent zul je een sms krijgen waarin vermeld staat dat je wat minder moet gaan internetten. Als je boven de 200 megabyte komt wordt elke megabyte tegen het normale tarief met je prepaid-tegoed verrekend.

De dienst zal zowel in een sim-only-pakket aangeboden worden als in een prepaid-pakket met de BlackBerry Curve 8520. Het sim-only pakket, dat bedoeld is voor klanten die al een simlock-vrije BlackBerry hebben, zal €9,99 kosten en daarvoor krijg je naast een prepaid-nummer dat geschikt is voor de BlackBerry-dienst ook €10,- aan beltegoed. Het pakket met de Curve 8520 zal €209,99 kosten waarbij ook €10,- aan beltegoed inbegrepen is. Dit pakket wordt uitsluitend verkocht bij winkels van KPN of Hi, BelCompany, The Phone House en Dixons.

Het bedrag van €12,50 dat je voor de bundel moet betalen zal maandelijks in mindering gebracht worden op je prepaid-tegoed. De dienst is elke maand opzegbaar.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters