KPN breidt haar prepaid-assortiment uit met BlackBerry Prepaid

KPN heeft aangekondigd met een speciale BlackBerry-bundel te komen voor prepaid-gebruikers. Hiermee richt KPN zich vooral op jongeren, bij wie de BlackBerry momenteel erg in trek is.

BlackBerry 8520 Curve voorkant

De BlackBerry is helemaal hot in Nederland en daar speelde Vodafone al slim op in met een gigantische campagne en een BlackBerry Blox voor prepaid-gebruikers. Nu zal ook KPN haar BlackBerry-diensten door laten dringen in de prepaid-markt, in de vorm van een bundel genaamd BlackBerry prepaid. Per 1 november zal KPN deze nieuwe dienst aanbieden. De dienst zal €12,50 per maand kosten, waarvoor je als gebruiker toegang krijgt tot alle BlackBerry diensten. Daarvoor geldt wel een datalimiet van 200MB, wat volgens KPN-woordvoerder Steve Hufton voor de meeste prepaid gebruikers ruim genoeg is. Als je door 160MB dataverkeer heen bent zul je een sms krijgen waarin vermeld staat dat je wat minder moet gaan internetten. Als je boven de 200 megabyte komt wordt elke megabyte tegen het normale tarief met je prepaid-tegoed verrekend.

De dienst zal zowel in een sim-only-pakket aangeboden worden als in een prepaid-pakket met de BlackBerry Curve 8520. Het sim-only pakket, dat bedoeld is voor klanten die al een simlock-vrije BlackBerry hebben, zal €9,99 kosten en daarvoor krijg je naast een prepaid-nummer dat geschikt is voor de BlackBerry-dienst ook €10,- aan beltegoed. Het pakket met de Curve 8520 zal €209,99 kosten waarbij ook €10,- aan beltegoed inbegrepen is. Dit pakket wordt uitsluitend verkocht bij winkels van KPN of Hi, BelCompany, The Phone House en Dixons.

Het bedrag van €12,50 dat je voor de bundel moet betalen zal maandelijks in mindering gebracht worden op je prepaid-tegoed. De dienst is elke maand opzegbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters