KPN doet Primafoon winkels in de ban

KPN heeft bekendgemaakt dat het haar Primafoon winkels gaat verbouwen naar KPN winkels. Het merk Primafoon verdwijnt hiermee uit het straatbeeld.

KPN stopt na 25 jaar met zijn Primafoon-winkels. Het bedrijf bouwt alle zaken om tot winkels waar het KPN-logo aan wordt gehangen. Dit past in het voornemen van KPN om minder merken te hanteren, zei een woordvoerder woensdag. In de opgefriste zaken wil KPN meer aandacht vestigen op de producten die het naast telefonie aanbiedt. Daarbij gaat het onder meer om internet en televisie. “Het draait niet alleen meer om telefoons in vitrines”, aldus de KPN-zegsman. KPN wil sterker gaan inzetten op trippleplay en in de winkels moet hier dan ook meer het accent op liggen. Via de Hi shops is KPN van plan om vooralsnog uitsluitend mobieltjes te verkopen en geen vaste lijndienst producten. KPN kondigde een jaar geleden aan dat het fors gaat snijden in haar merken portfolio. De bedoeling is dat er uiteindelijk ongeveer drie merken overblijven onder de KPN vlag.

De eerste Primafoon-winkel werd in 1984 geopend. Twintig winkels van Primafoon zijn de afgelopen maanden al omgebouwd, de de komende periode volgen de overige 79.

foto1 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters