KPN en Samsung steunen voor de vijfde keer op rij stichting Pink Ribbon

Telco KPN en producent Samsung hebben voor de vijfde keer een actie opgezet om stichting Pink Ribbon te ondersteunen. De actie van 2009 leverde de stichting niet minder dan 150.000 euro op door de inzet van Samsung en KPN.

Samsung Galaxy S Pink Ribbon

Producent Samsung en telco KPN hebben tijdens hun jaarlijkse lintjesregen in theater Carré in Amsterdam weer drie personen geëerd met een Pink Ribbon-lintje. Zo kregen Dick Molman van Sanoma Uitgevers, Riet van der Heide, voormalig voorzitter van Borstkanker Vereniging Nederland, en professor Paul van Diest van het UMC Utrecht een lintje voor hun bijzondere verdiensten en hun inzet tegen borstkanker bij vrouwen in ons land. De drie personen werden onder valse voorwenselen naar het theater gelokt waar ze aldaar geëerd werden door de samengekomen medewerkers en BN’ers.

Samsung en KPN weten ook dit jaar weer de stichting te ondersteunen door zoveel mogelijk telefoons te verkopen in combinatie met een Pink Ribbon-pakket. Van elk verkocht pakket gaat tien euro naar de stichting en vorig jaar leverde dat niet minder dan 150.000 euro op voor de stichting. Ook was de stichting erg te spreken over de communicatiekracht van KPN en Samsung die er ook voor zorgt dat er een grotere bewustwording voor borstkanker onder vrouwen wordt gerealiseerd. KPN en Samsung hebben ook dit jaar een speciaal Pink Ribbon telefoonpakketten samengesteld dat bestaat uit de Samsung Galaxy S Pink Ribbon, Samsung Wave Pink Ribbon, Samsung Diva Pink Ribbon en de Star Mini Pink Ribbon. Alle telefoons zullen geleverd worden met speciale Pink Ribbon-accessoires en de Galaxy S krijgt tevens een speciale widget voor vrouwen waarmee men de stichting kan volgen. De pakketten zullen alleen door KPN geleverd worden in de komende maand van Pink Ribbon.

KPN Samsung Pink Ribbon 2010

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters