KPN en Vodafone starten op 29 november met de verkoop van de iPhone 4

Providers KPN en Vodafone hebben samen bekend gemaakt dat ze vanaf 29 november de Apple iPhone 4 gaan leveren. De telco’s hebben tevens de prijzen bekend gemaakt van het toestel in combinatie met een abonnement.

Providers KPN en Vodafone hebben een persbericht naar buiten gebracht met de datum vanaf wanneer ze de iPhone 4 gaan leveren. Beide telco’s zullen het toestel vanaf 29 november in Nederland gaan leveren via hun winkels en websites. De verwachting is dat de telco’s voldoende voorraad zullen hebben om de eerste weken door te komen.

De telco’s lijken met de introductie gewacht zouden hebben om de drukke maand december door te kunnen komen en niet gelijk zonder voorraad te zitten. Provider KPN heeft nieuwe abonnementen geïntroduceerd speciaal voor de iPhone 4. Dochters Hi en Telfort zullen deze bundels over gaan nemen inclusief de bijbehorende prijzen. Bij KPN is de iPhone 4 niet gratis te krijgen, zelfs niet met een i1000 abonnement die 110 euro per maand kost bij de telco.

Provider Vodafone maakte al eerder per ongeluk zijn prijzen openbaar maar heeft deze nog steeds niet op haar website geplaatst op het moment van schrijven. Bij de telco is een iPhone 4 wel gratis te krijgen met het duurste abonnement dat 100 euro per maand kost.

Beide providers hanteren een datalimiet die varieert tussen de 500mb en de 1GB, dit terwijl T-Mobile dat nog steeds niet doet.

KPN Prijzen iPhone 4

 

Vodafone iPhone 4 prijzen

 

Vodafone iPhone 4 prijzen

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters