'KPN gaat de Apple iPhone 3GS in februari verkopen' – Update

Een welingelichte bron binnen KPN heeft tegenover Tweakers gemeld dat de telco vanaf februari gaat beginnen met de verkoop van de iPhone 3GS. Onduidelijk is nog of dan ook het exclusiviteitscontract tussen T-Mobile en Apple in februari verloopt.

iPhone OS 4.0

Tweakers wist gisteren te melden dat KPN mogelijk van plan zou zijn de iPhone 3GS vanaf februari in haar assortiment op te gaan nemen. De website beroept zich op een welingelichte bron binnen het bedrijf die tevens weet te melden dat KPN het recht van Apple heeft verworven om daadwerkelijk de telefoon te mogen verkopen. Het exclusiviteitscontract tussen Apple en T-Mobile zou hiermee in februari aflopen en de kans is dan groot dat de markt in Nederland hiermee wordt opengegooid. Tweakers kon nog niet zeggen over het toestel ook naar Vodafone zal gaan maar mocht KPN daadwerkelijk het contract binnen gesleept hebben dan is de kans groot dat ook Telfort een graantje mee zal pikken.

Geruchten gaan ook dat Apple volgende week tijdens de persconferentie op 27 januari iPhone OS 4.0 zal gaan uitbrengen. De nieuwe software zou alleen voor de iPhone 3G en de 3GS beschikbaar zijn en zou de home-page van de telefoon grondig onderhanden gaan nemen zoals op het plaatje te zien is. Verder zouden er nieuwe multitasking mogelijkheden zijn.

Update op 22/01/2010 om 13:20 uur:

KPN heeft tegenover Telecompaper ontkent dat de telco de iPhone gaat voeren volgende maand. Volgens KPN is er geen verandering gekomen in de overeenkomst tussen T-Mobile en Apple in Nederland.

Bron: Tweakers.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hans Hertog -

  De [url=http://www.phoneshop.nl/iphone-aanbiedingen]iphone[/url] 3G en ook de 3GS zijn al leverbaar bij de Phoneshop met KPN en ook Vodafone abonnementen.

  1. Dominick -

   Klopt, maar dat is geen officiele verkoop. Dat is gewoon de winkel die wat simlock-vrije toestellen geïmporteerd heeft en de subsidie die ze krijgen als ze een abonnement afsluiten gebruiken om kortin op het toestel te geven.

 2. ferry -

  Chill, weet je een iphone zou ik nog niet eens nemen voor het internet… daarvoor heb je inmiddels overal wifi (bijna overal gratis zelfs!) en dat is vele malen sneller… mij gaat het meer om het belachelijke 150 abonnement van t mobile niet te hoeven nemen (voor dat geld veel te weinig…)

 3. tessszt -

  Volgens mij heeft tmobile nog steeds een contract van 5 jaar met apple..dus lijkt me sterk dat kpn de iphone krijgt…

  Maar..waar rook is,is vuur..duss we zullen t zien. Toch denk ik dat tmobile het beste aanbod heeft voor de iphone. Met name de internetsnelheid is vele malen sneller dan kpn,hi,telfort..en daarnaast geen FUP. Dusz lekker onbeperkt internet.

  Als ik hoor dat er bij hi al snel gereageerd wordt wanneer de htc hero teveel internet gebruikt..wordt dat lachen als se een iphone aanbieden! Haha.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters