KPN gaat de Garmin-Asus A10 Nüvifone in Nederland verkopen

KPN heeft bekend gemaakt dat het als enige telco samen met haar dochterondernemingen de Garmin-Asus A10 gaat verkopen in Nederland. De A10 is een smartphone die op het Android OS loopt en gericht is op navigeren.

Garmin A10

Garmin-Asus hebben vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd die voorzien is van Android 2.1. De A10 is net als de andere telefoons van de producenten vooral gericht op navigeren. Op het toestel is dan ook software te vinden van Garmin die je moeiteloos door heel Europa dient te begeleiden. Het toestel beschikt uiteraard over GPS en Bluetooth en daarnaast mag UMTS er ook niet op ontbreken. Het toestel is al ‘out of the box’ voorzien van gedetailleerde kaarten van West-Europa en alle accessoires om te kunnen navigeren in de auto. Verder ondersteunt de A10 optionele cityXplorer kaarten.

Ondertussen laat KPN weten dat het de A10 exclusief samen met dochters Telfort en Hi in Nederland gaat leveren. KPN weet te melden dat het toestel multitouch zal gaan ondersteunen en een 5-megapixelcamera zal gaan krijgen. Het toestel blijft tot het najaar exclusief verkrijgbaar via de mobiele merken van KPN. Prijzen heeft de telco niet openbaar gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. grun -

    tis een top tellie en warm worden doet ie omdat wanneer je een spelletje speelt of wat dan ook hij het programma niet afsluit maar verbergt:Y ik heb er een app killer op zitten en daarmee kun je in een druk alles uitzetten (echt afsluiten)en geloof me dan wordt ie echt niet warm want dat komt omdatje namelijk al je werkgeheugen MAX 320MB in gebruik heb net een pc processor wordt dan te warm en gaat ie kutten en wil je meer weten mailen naar chuzzeltje@hotmail.com

  2. Soupdragon -

    Mijn eerste A10 moest na een paar weken vervangen worden omdat het apparaat heel erg heet werd en zichzelf telkens uitschakelde. Bovendien werkte de navigatie niet en werden alle foto's gegeotagd ergens midden in Nigeria (terwijl we in Duitsland zaten!) De vervangende A10 is niet te registreren op de Garmin site, gemaakte foto's verdwijnen spontaan en hat apparaat blijft zichzelf midden in een handeling uitschakelen. Op papier een leuke telefoon, in de praktijk net zo bruikbaar als een leeg doosje lucifers.:(

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters