'KPN gaat prijzen verhogen'

KPN gaat vanaf volgend jaar zijn prijzen verhogen. Voor de diensten van de telecomprovider moet in 2010 1% tot 2% meer betaald worden. De toestelsubsidies zijn deze maand al verlaagd.

KPN Logo

Nationale en Europese telecomwaakhonden hameren op het verlagen van prijzen, maar het lijkt erop dat KPN het tegenovergestelde gaat doen. Telecompaper meldt dat de telecomprovider van plan is om vanaf volgend jaar de prijzen tussen de 1% en 2% te gaan verhogen. Dit geldt voor ongeveer alles wat KPN aanbiedt. Zowel zakelijke als particuliere klanten gaan meer betalen, en elk product of dienst gaat meer kosten. Specifieke prijzen worden nog niet vermeld. De kortingen die klanten krijgen op hun toestel bij het afsluiten van een nieuw abonnement zijn deze maand al verlaagd.

De prijsverhogingen gelden niet alleen voor KPN zelf, maar ook voor de dochterondernemingen. Hiervan is Hi een voorbeeld. Ook andere bedrijven maken gebruik van KPN-diensten en het bijbehorende netwerk. Een reden voor de prijsverhoging wordt niet gegeven. De winkelprijzen zullen naar alle waarschijnlijkheid in januari merkbaar stijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. josj -

  Die prijzen gaan pas in wanneer je je abbo verlengt of afsluit neem ik aan. Wanneer je al een abbo hebt, dan betaal je de vooraf afgesproken prijs, zoals deze in het contract staan. Of sla ik de plank even volledig mis?!

 2. mike29 -

  Tuurlijk hun goed recht, maar wacht eens af en je zal zien dat de andere Telcombedrijven ook zullen volgen.

  Als een schaap over de dam is, volgen…….. precies:Y

 3. tremor -

  Hun goed recht. Gelukkig is er zoiets als marktwerking, dus als iedereen inplaats van gaat lopen klagen, gewoon geen KPN abo meer afsluit maar naar een concurrent gaat dan merken ze snel genoeg wat ze fout doen.

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters