'KPN gaat prijzen verhogen'

KPN gaat vanaf volgend jaar zijn prijzen verhogen. Voor de diensten van de telecomprovider moet in 2010 1% tot 2% meer betaald worden. De toestelsubsidies zijn deze maand al verlaagd.

KPN Logo

Nationale en Europese telecomwaakhonden hameren op het verlagen van prijzen, maar het lijkt erop dat KPN het tegenovergestelde gaat doen. Telecompaper meldt dat de telecomprovider van plan is om vanaf volgend jaar de prijzen tussen de 1% en 2% te gaan verhogen. Dit geldt voor ongeveer alles wat KPN aanbiedt. Zowel zakelijke als particuliere klanten gaan meer betalen, en elk product of dienst gaat meer kosten. Specifieke prijzen worden nog niet vermeld. De kortingen die klanten krijgen op hun toestel bij het afsluiten van een nieuw abonnement zijn deze maand al verlaagd.

De prijsverhogingen gelden niet alleen voor KPN zelf, maar ook voor de dochterondernemingen. Hiervan is Hi een voorbeeld. Ook andere bedrijven maken gebruik van KPN-diensten en het bijbehorende netwerk. Een reden voor de prijsverhoging wordt niet gegeven. De winkelprijzen zullen naar alle waarschijnlijkheid in januari merkbaar stijgen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters