KPN introduceert eigen navigatie dienst

KPN heeft gisteren zijn nieuwe dienst online gegooid: KPN OpWeg. Gebruikers van KPN OpWeg krijgen via het scherm van hun toestel actuele route-informatie.

Met de dienst gaat KPN de concurrentie aan met onder meer TomTom, dat naast navigatieapparatuur ook navigatiesoftware levert voor mobiele telefoons. Klanten van KPN OpWeg betalen maandelijks 7,50 euro voor de dienst, inclusief het dataverkeer. Dat is natuurlijk stukken goedkoper dan een navigatie pakket van TomTom kopen en je hebt er een data bundel bij.

KPN OpWeg maakt van je telefoon een compleet navigatiesysteem en biedt 3D kaarten en stapsgewijze gesproken instructies om snel en eenvoudig een bestemming te bereiken. Als je het adres niet weet kun je het direct opzoeken in De Telefoongids op persoons- of bedrijfsnaam. De ANWB verkeersinformatie zorgt dat je tijdig weet waar de files staan maar ook waar je op je snelheid moet letten.Echter niet alle telefoons zijn geschikt voor KPN OpWeg. Waarschijnlijk heb je een Java player nodig op je telefoon om de dienst te kunnen gebruiken. Klik hier om te kijken welke telefoons ondersteund worden door KPN.

KPN OpWeg is een off-board navigatiesysteem voor de telefoon met West Europese kaarten (afkomstig van NavteqTM). Je beschikt altijd over de meest actuele kaarten want de route-informatie en de kaartgegevens worden opgehaald via een mobiele dataverbinding. Andere features zijn de bekende POI’s (Points of Interests) en de mogelijkheid de kaart te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters