KPN introduceert eigen navigatie dienst

KPN heeft gisteren zijn nieuwe dienst online gegooid: KPN OpWeg. Gebruikers van KPN OpWeg krijgen via het scherm van hun toestel actuele route-informatie.

Met de dienst gaat KPN de concurrentie aan met onder meer TomTom, dat naast navigatieapparatuur ook navigatiesoftware levert voor mobiele telefoons. Klanten van KPN OpWeg betalen maandelijks 7,50 euro voor de dienst, inclusief het dataverkeer. Dat is natuurlijk stukken goedkoper dan een navigatie pakket van TomTom kopen en je hebt er een data bundel bij.

KPN OpWeg maakt van je telefoon een compleet navigatiesysteem en biedt 3D kaarten en stapsgewijze gesproken instructies om snel en eenvoudig een bestemming te bereiken. Als je het adres niet weet kun je het direct opzoeken in De Telefoongids op persoons- of bedrijfsnaam. De ANWB verkeersinformatie zorgt dat je tijdig weet waar de files staan maar ook waar je op je snelheid moet letten.Echter niet alle telefoons zijn geschikt voor KPN OpWeg. Waarschijnlijk heb je een Java player nodig op je telefoon om de dienst te kunnen gebruiken. Klik hier om te kijken welke telefoons ondersteund worden door KPN.

KPN OpWeg is een off-board navigatiesysteem voor de telefoon met West Europese kaarten (afkomstig van NavteqTM). Je beschikt altijd over de meest actuele kaarten want de route-informatie en de kaartgegevens worden opgehaald via een mobiele dataverbinding. Andere features zijn de bekende POI’s (Points of Interests) en de mogelijkheid de kaart te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters