KPN introduceert eigen navigatie dienst

KPN heeft gisteren zijn nieuwe dienst online gegooid: KPN OpWeg. Gebruikers van KPN OpWeg krijgen via het scherm van hun toestel actuele route-informatie.

Met de dienst gaat KPN de concurrentie aan met onder meer TomTom, dat naast navigatieapparatuur ook navigatiesoftware levert voor mobiele telefoons. Klanten van KPN OpWeg betalen maandelijks 7,50 euro voor de dienst, inclusief het dataverkeer. Dat is natuurlijk stukken goedkoper dan een navigatie pakket van TomTom kopen en je hebt er een data bundel bij.

KPN OpWeg maakt van je telefoon een compleet navigatiesysteem en biedt 3D kaarten en stapsgewijze gesproken instructies om snel en eenvoudig een bestemming te bereiken. Als je het adres niet weet kun je het direct opzoeken in De Telefoongids op persoons- of bedrijfsnaam. De ANWB verkeersinformatie zorgt dat je tijdig weet waar de files staan maar ook waar je op je snelheid moet letten.Echter niet alle telefoons zijn geschikt voor KPN OpWeg. Waarschijnlijk heb je een Java player nodig op je telefoon om de dienst te kunnen gebruiken. Klik hier om te kijken welke telefoons ondersteund worden door KPN.

KPN OpWeg is een off-board navigatiesysteem voor de telefoon met West Europese kaarten (afkomstig van NavteqTM). Je beschikt altijd over de meest actuele kaarten want de route-informatie en de kaartgegevens worden opgehaald via een mobiele dataverbinding. Andere features zijn de bekende POI’s (Points of Interests) en de mogelijkheid de kaart te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters