KPN introduceert nieuw abonnement om per seconde te bellen

Provider KPN heeft een nieuw abonnement bekendgemaakt met de naam ‘secondebellen’. De klant dient 15 euro per maand te betalen voor dit sim only-abonnement en daarbij wordt per seconde afgerekend.

Nadat in 2011 er veel rumoer ontstond over afrekenen per minuut in plaats van per seconden, kwamen sommige providers al met alternatieven. KPN heeft wederom een nieuw alternatief bekend gemaakt voor haar klanten. Met het abonnement genaamd seconde bellen, brengt KPN elke seconden in rekening dat een klant belt. De klant moet wel een maandprijs van 15 euro betalen, maar krijgt hiervoor geen belseconden of minuten.

KPN rekent volgens haar prijslijst (PDF) € 0,0025 per seconden en € 0,18 per sms. Bellen en sms’en kost altijd extra geld bovenop de 15 euro die een consument standaard dient te betalen. Er wordt geen starttarief in rekening gebracht. De provider biedt wel verschillende sms-bundels om zo goedkoper te sms’en. Een klant betaalt altijd hetzelfde tarief volgens KPN in Nederland.

Het abonnement is alleen verkrijgbaar via de klantenservice van de provider en via de winkels van KPN. Secondenbellen is nu beschikbaar.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters