KPN introduceert nieuwe internet dienst voor ondernemers

Vandaag introduceert KPN een compleet geïntegreerd pakket dat bestaat uit een abonnement op Exchange Online én een data-abonnement voor een mobiel toestel met Windows Mobile: het Mobiel E-mailpakket.

Deze oplossing biedt ondernemers de mogelijkheid om onbeperkt te e-mailen via de Microsoft Exchange Server. Bovendien hebben ze altijd en overal via hun mobiele telefoon de beschikking over hun actuele agenda en lijst met contactpersonen. Hiermee breidt KPN het aantal mogelijkheden om makkelijk mobiel te kunnen e-mailen en werken verder uit.

Exchange Online is een online software-oplossing voor e-mail, agenda en contactpersonenlijst. Daarmee kunnen ondernemers e-mailen zonder dat ze een eigen server nodig hebben. Alles wordt veilig online opgeslagen in het CyberCenter (datacenter) van KPN. Dankzij deze e-mailoplossing kunnen ondernemers bovendien de Microsoft Outlook-omgeving zowel op hun mobiele als op hun vaste werkplek bekijken. Zo hebben ze via hun mobiele telefoon met Windows Mobile overal realtime toegang tot hun zakelijke e-mail, agenda en contactpersonenlijst. Synchroniseren met een kabeltje is niet meer nodig. Dankzij push-mail (een communicatiesysteem waarbij nieuwe e-mail meteen zichtbaar wordt) verschijnt de nieuwste e-mail direct op hun mobiel. Bij het abonnement hoort ook een spam- en virusscan. De mailboxgrootte bedraagt 200 MB. Uitbreiden met meer MB is mogelijk.

‘Ondernemers willen eenvoud en die bieden wij graag’, aldus Eelco Blok, lid Raad van Bestuur van KPN. ’Het Mobiel E-mailpakket is daar een voorbeeld van. Met deze oplossing maken we e-mailen via een mobiel toestel met Windows Mobile d.m.v. push-mail toegankelijk voor ondernemers. Dat sluit aan bij ons streven om als ICT-leverancier totaaloplossingen te bieden en nieuwe toepassingen bereikbaar te maken voor een breed publiek.’ Ondernemers kunnen kiezen uit twee abonnementsvormen van het Mobiel E-mailpakket: Start en Pro. Start, inclusief een databundel voor mobiel internetverkeer van 10 MB, voor € 19,90 per maand (exclusief BTW). Extra mobiel internetverkeer, buiten de 10 MB databundel, kost € 1,50 per MB.
Pro, inclusief een databundel voor mobiel internetverkeer van 50 MB, voor € 29,90 per maand (exclusief BTW). Extra mobiel internetverkeer, buiten de databundel, kost € 0,50 per MB.
Alle informatie over het Mobiel E-mailpakket is te vinden op kpn.com, trefwoord ‘Mobiel E-mailpakket’.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters