KPN kampt met een data-storing op het mobiele netwerk – Update

De telecomprovider KPN heeft sinds een uur last van een data-storing. Klanten van de telco zouden in verschillende regio’s hinder ondervinden van wegvallende internetverbindingen.

KPN simVerschillende gebruikers van KPN weten te melden dat KPN momenteel kampt met een storing. De klachten variëren van niet bereikbaar en niet kunnen bellen tot het niet kunnen internetten. Het lijkt er nu op dat vooral het internet problemen ondervindt in verschillende regio’s van het land. Consumenten zouden momenteel niet in staat zijn om het web op te komen middels KPN. KPN was momenteel via de telefoon niet bereikbaar voor commentaar maar inmiddels staat de vraag uit bij de telco. Vooralsnog ontbreekt meer informatie over de storing.

Update op 20/11/2009 om 17:00:

KPN laat weten dat de storing na 14 uur vandaag bij de meeste mensen opgelost moet zijn. Sommige klanten kunnen nog last hebben van de storing maar dat zouden vooral prepaidbellers zijn volgens de telco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. w00fer -

  "Sommige klanten hebben nog last, maar dat zijn pre-paidklanten" En die zijn niet belangrijk?
  Die brengen ook scheppen met geld binnen door de hoge beltarieven. Wellicht niet zo consistent maar iedere klant is er een KPN!

 2. Robert -

  Ik woon in Capelle aan den IJssel. Kan gewoon mobiel bellen, maar ergens tussen 10.15 en 10.30 is de storing begonnen (kon na 10.15 niet meer synchroniseren met de Exchange server van het werk). Nog steeds geen internet.

 3. John -

  Inderdaad. Ik zit momenteel in Brisbane, Australie, en ik kom niet meer op het web. Ook mijn contact met mijn mailserver Exchange is niet meer in de lucht. Hopelijk hebben ze het weer snel in de lucht 🙁

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters