KPN komt met nieuwe data-only abonnementen

KPN introduceert vanaf vandaag nieuwe data-only abonnementen. Deze abonnementen zijn zowel voor de particuliere als de zakelijke laptopmarkt bestemd.

De nieuwe serie line-up mobiele internetabonnementen bij KPN bestaat uit vier bundels die op maximale snelheid zullen gaan werken, te weten 7,2 Mbit/s. Deze vier bundels hebben de naam ‘Snel’ gekregen. Daarnaast zijn er nog drie bundels met een vast bedrag per maand waarvan de snelheid wat lager ligt met de naam ‘Zeker’. De Snel Mobiel Internet Start, Comfort en Pro zijn bundels waarbij de gebruiker altijd op maximale up- en downloadsnelheid kan werken. Nationaal verkeer boven de bundel kost € 0,12 per MB. Het tegoed is een maand overdraagbaar. Met Snel Mobiel Internet Onbeperkt kan de gebruiker onbeperkt internetten en e-mailen met een laptop of pc, zonder datalimiet en op maximale up- en downloadsnelheid. Er geldt wel een fair use policy.

Zeker Mobiel Internet Start, Comfort en Pro zijn bundels met een vast bedrag per maand. Met deze bundels werkt de gebruiker op een snelheid die hoort bij zijn bundel totdat zijn datalimiet is bereikt. Als hij meer dataverkeer gebruikt dan zijn datalimiet, dan wordt de snelheid beperkt tot 128 kb/s download- en 64 kb/s uploadsnelheid. Aan het begin van de nieuwe kalendermaand ontvangt de gebruiker opnieuw de maximale up- en downloadsnelheid. Voor het dataverkeer buiten Nederland zijn er overigens twee nieuwe mogelijkheden. Zo kun je betalen per MB en dan kom je uit op € 2,38 per MB. Daarnaast kun je ook betalen per dag echter hiervoor dient wel de module ‘Internet buitenland per dag’ afgenomen te worden. Als gebruiker kun je in het buitenland voor een vast bedrag internetten, te weten € 14,99 en hiermee mag je maximaal 50 MB dataverkeer per dag gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters