KPN lijft Yes Telecom in

De MVNO-provider Yes Telecom heeft in een persbericht bekend gemaakt dat het overgenomen wordt door KPN. Volgens de MVNO zal Yes Telecom een zelfstandig onderdeel blijven binnen KPN.

Yes Telecom

De virtuele provider Yes Telecom heeft in een persbericht laten weten dat het overgenomen gaat worden door de reus KPN. Volgens de provider zal Yes Telecom echter apart blijven functioneren binnen KPN en zich uitsluitend blijven richten op de zakelijke markt. Voor KPN is dit wederom een interessante overname in de Nederlandse markt en het begint erop te lijken dat weinig mensen nog om de reus heen kunnen. KPN ziet het echter als een versterking van haar positie in de MKB markt en deze overname zou dan ook precies binnen de strategie van KPN liggen.

Volgens de twee directeuren van Yes Telecom zal het bedrijf nu een stuk slagvaardiger zijn dan voorheen aangezien KPN er in alle stilte achter zal staan om het bedrijf te ondersteunen. Het bedrijf blijft in Leiden gehuisvest en de twee directeuren blijven dan ook op hun positie zitten. Yes Telecom is afkomstig uit Engeland waar de formule een groot succes is. In Nederland heeft het bedrijf ook aardig voet aan wall gekregen en wil haar marktaandeel nog verder gaan uitbreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters