KPN lijft Yes Telecom in

De MVNO-provider Yes Telecom heeft in een persbericht bekend gemaakt dat het overgenomen wordt door KPN. Volgens de MVNO zal Yes Telecom een zelfstandig onderdeel blijven binnen KPN.

Yes Telecom

De virtuele provider Yes Telecom heeft in een persbericht laten weten dat het overgenomen gaat worden door de reus KPN. Volgens de provider zal Yes Telecom echter apart blijven functioneren binnen KPN en zich uitsluitend blijven richten op de zakelijke markt. Voor KPN is dit wederom een interessante overname in de Nederlandse markt en het begint erop te lijken dat weinig mensen nog om de reus heen kunnen. KPN ziet het echter als een versterking van haar positie in de MKB markt en deze overname zou dan ook precies binnen de strategie van KPN liggen.

Volgens de twee directeuren van Yes Telecom zal het bedrijf nu een stuk slagvaardiger zijn dan voorheen aangezien KPN er in alle stilte achter zal staan om het bedrijf te ondersteunen. Het bedrijf blijft in Leiden gehuisvest en de twee directeuren blijven dan ook op hun positie zitten. Yes Telecom is afkomstig uit Engeland waar de formule een groot succes is. In Nederland heeft het bedrijf ook aardig voet aan wall gekregen en wil haar marktaandeel nog verder gaan uitbreiden.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters