KPN lijft Yes Telecom in

De MVNO-provider Yes Telecom heeft in een persbericht bekend gemaakt dat het overgenomen wordt door KPN. Volgens de MVNO zal Yes Telecom een zelfstandig onderdeel blijven binnen KPN.

Yes Telecom

De virtuele provider Yes Telecom heeft in een persbericht laten weten dat het overgenomen gaat worden door de reus KPN. Volgens de provider zal Yes Telecom echter apart blijven functioneren binnen KPN en zich uitsluitend blijven richten op de zakelijke markt. Voor KPN is dit wederom een interessante overname in de Nederlandse markt en het begint erop te lijken dat weinig mensen nog om de reus heen kunnen. KPN ziet het echter als een versterking van haar positie in de MKB markt en deze overname zou dan ook precies binnen de strategie van KPN liggen.

Volgens de twee directeuren van Yes Telecom zal het bedrijf nu een stuk slagvaardiger zijn dan voorheen aangezien KPN er in alle stilte achter zal staan om het bedrijf te ondersteunen. Het bedrijf blijft in Leiden gehuisvest en de twee directeuren blijven dan ook op hun positie zitten. Yes Telecom is afkomstig uit Engeland waar de formule een groot succes is. In Nederland heeft het bedrijf ook aardig voet aan wall gekregen en wil haar marktaandeel nog verder gaan uitbreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters