KPN maakt nieuwe bundels mobiel bellen bekend

KPN heeft in een persbericht verbeterde abonnementen voor nieuwe klanten bekend gemaakt. Alle internetbundels krijgen standaard de beschikking over 4G, met een downloadsnelheid van 50 megabit per seconde.

Vorige week maakte KPN op een persconferentie in Delft al bekend dat het de gemiddelde snelheid van haar 4G-internet ging opvoeren en dat de maximumsnelheid ook hoger zou komen te liggen. Daarnaast maakte KPN bekend dat huidige klanten dit zonder tariefswijziging ontvingen.

Nu heeft de provider de bundels aangekondigd die vanaf 1 juli gelden voor nieuwe klanten. “Inmiddels naderen we 1 juli en willen we graag laten weten dat we ook voor onze nieuwe klanten vanaf dat moment abonnementen met ruimere MB-bundels beschikbaar maken”, vertelt Jaap Postma, directeur Consumentenmarkt van KPN.

4G-internet is standaard bij KPN. Als je je bundel overschrijd val je terug op het langzamere 3G-internet. KPN’s grootste internetbundel heeft nu een grootte van 5 GB per maand. Onderaan het artikel vind je een tabel met alle nieuwe tarieven en voorbeelden van opties.

KPN maakt nieuwe bundels mobiel bellen bekend screen shot 2014 06 25 at 142737 
KPN maakt nieuwe bundels mobiel bellen bekend screen shot 2014 06 25 at 142755 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters