KPN Mobiele TV deel 2

KPN heeft ons gesommeerd om ons vorig bericht over KPN Mobiele TV offline te halen. Deze keer publiceren we een afgeslankte versie van dat bericht.

De afgelopen dagen is er op All About Phone in meerdere berichten informatie bekend gemaakt over Mobiele TV van KPN. Inmiddels heeft KPN contact met ons opgenomen en ons gesommeerd deze informatie offline te halen. De reden hiervoor is dat de informatie op bepaalde delen nog vertrouwelijk bleek te zijn en op bepaalde punten ook nog niet definitief. Hierdoor zou er een verkeerd beeld kunnen ontstaan van het uiteindelijke product, aldus KPN.

In overleg met onze bron hebben we besloten dat artikel tijdelijk offline te halen tot dat er meer algemene informatie bekend is over KPN Mobiele TV. We hopen dat KPN ons, zodra de informatie wel openbaar is, wel de gelegenheid zal geven om uitvoerig te reviewen over Mobiel TV. Overigens willen we benadrukken dat All About Phones zich geheel onpartijdig wil opstellen, echter zijn onze belangen in deze onze bron die erg belangrijke voor ons is en ons geregeld van informatie voorziet.

Inmiddels is bekend gemaakt dat Samsung en KPN Mobiele TV zullen introduceren op 29 Mei. Hier zullen wij ook aanwezig zijn.

testbeeld_sam

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters