KPN Mobiele TV deel 2

KPN heeft ons gesommeerd om ons vorig bericht over KPN Mobiele TV offline te halen. Deze keer publiceren we een afgeslankte versie van dat bericht.

De afgelopen dagen is er op All About Phone in meerdere berichten informatie bekend gemaakt over Mobiele TV van KPN. Inmiddels heeft KPN contact met ons opgenomen en ons gesommeerd deze informatie offline te halen. De reden hiervoor is dat de informatie op bepaalde delen nog vertrouwelijk bleek te zijn en op bepaalde punten ook nog niet definitief. Hierdoor zou er een verkeerd beeld kunnen ontstaan van het uiteindelijke product, aldus KPN.

In overleg met onze bron hebben we besloten dat artikel tijdelijk offline te halen tot dat er meer algemene informatie bekend is over KPN Mobiele TV. We hopen dat KPN ons, zodra de informatie wel openbaar is, wel de gelegenheid zal geven om uitvoerig te reviewen over Mobiel TV. Overigens willen we benadrukken dat All About Phones zich geheel onpartijdig wil opstellen, echter zijn onze belangen in deze onze bron die erg belangrijke voor ons is en ons geregeld van informatie voorziet.

Inmiddels is bekend gemaakt dat Samsung en KPN Mobiele TV zullen introduceren op 29 Mei. Hier zullen wij ook aanwezig zijn.

testbeeld_sam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters