KPN Mobile TV valt samen met de Samsung P960

Het mobiele TV netwerk van KPN heeft wat vertraging opgelopen en zal pas ergens van de zomer online komen. Gelijktijdig zal KPN samen met Samsung en LG twee telefoons introduceren die geschikt zijn voor KPN Moble TV.

Hoewel KPN naar eigen zeggen nog steeds streeft naar een introductie in de eerste helft van dit jaar, is het mogelijk dat de officiƫle lancering van mobiele televisie pas na het Europees Kampioenschap zal plaatsvinden. Het voetbaltoernooi staat voor de maand juni op het programma. Bram Oudshoorn, woordvoerder bij KPN, laat weten dat ook over het lot van de Olympische Spelen, die in augustus gehouden zullen worden, nog geen zekerheid bestaat. Oudshoorn spreekt echter de berichten tegen dat het EK honderd procent zeker niet via dvb-h te zien zal zijn. De NOS zal beelden van de Olympische Spelen in ieder geval wel via streaming video verspreiden, waardoor umts-abonnees waarschijnlijk toch mobiel kunnen kijken.

<p class=”text”>Op de televisiebeurs eerder deze week had KPN twee toestellen bij zich waarop KPN Mobile TV al zat. Wij mochten met zowel de Samsung P960 als een nieuwe, nog onbekende, LG spelen die ook geschikt was voor het netwerk. Opvallend was dat het er allemaal erg goed en strak uit zag. Alles liep vloeiend en het wordt met 15 fps verstuurd door de lucht. Het netwerk kan max 30fps aan, echter was dat volgens KPN nog niet nodig.

Tijdens de introductie van KPN Mobile TV zullen deze twee toestellen beschikbaar zijn. Hieronder zie je alvast een video die we van het hele gebeuren gemaakt hebben op een Samsung P960. Later zullen we foto’s plaatsen van beide toestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters