KPN presenteert zijn nieuwe buitenlandtarieven en 'KPN OpReis'

Op 1 juli worden de nieuwe Europese regels van kracht die ervoor gaan zorgen dat er goedkopere standaardtarieven voor bellen, sms’en, en gebeld worden komen. KPN biedt hiernaast nog een extra dienst aan: ‘KPN OpReis’. Deze dienst is er speciaal voor lange telefoongesprekken in het buitenland.

eu logo

De standaardtarieven van KPN binnen de EU zijn vanaf 1 juli als volgt: bellen kost 51 cent per minuut, gebeld worden 23 cent per minuut, sms’jes versturen 13 cent per bericht en ontvangen is gratis. Eerst was bellen 55 cent per minuut, gebeld worden 26 cent per minuut en versturen van sms’jes 55 cent per bericht.

KPN is daarnaast ook gestart met de gratis dienst ‘KPN OpReis’. Bellen met het buitenland wordt goedkoper hoe langer je aan de telefoon blijft, je betaalt een starttarief van 80 cent waarna je per minuut 25 cent gaat betalen als je zelf belt of 10 cent per minuut als je wordt gebeld in het buitenland. KPN OpReis is dus alleen voordelig als je langer dan 4 minuten belt of langer dan 6 minuten gebeld wordt. De dienst is gratis en kan worden geactiveerd door 1300 te bellen en kan ook weer op die manier worden uitgezet, deze dienst activeren kan ook vanuit het buitenland. Of de dienst ook buiten Europa geldt wordt niet gemeld in het persbericht van KPN.

Ook de tarieven van mobiel internet gaan omlaag door de EU-regels, de tarieven daarvoor zijn per 1 juli: KPN Surf & Mail Totaal-abonnement voor internet op mobiel: 2,95 euro per MB. KPN Snel of Zeker Mobiel internetabonnement voor op de laptop: 2,38 euro per MB. Andere vormen van KPN mobiel internet worden 3,95 euro per MB.

Bron: KPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters