KPN sluit negen Hi winkels

KPN slujit volgende week negen winkels van dochteronderneming Hi. Om welke vestigingen het gaat is nog niet bekend. Het nieuws sluit aan bij eerdere berichtgeving van All About Phones dat KPN een andere richting voor Hi in gedachten heeft.

De Telegraaf schrijft dat zij heeft vernomen dat Hi 9 van de 64 winkels wil gaan sluiten. Volgens een woordvoerder van Hi worden de winkels ondergebracht in zogeheten shop-in-shop filialen zodat klanten daar voortaan terecht kunnen met vragen over hun abonnement. Het zou om een pilotproject gaan.

Eerder meldde All About Phones al dat KPN de dochteronderneming wil gaan herpositioneren. Het jongerenmerk zou te veel op het hoofdmerk KPN Mobiel kannibaliseren. Het sluiten van de winkels lijkt een eerste stap van deze herpositionering. Destijds beweerde KPN nog dat van dergelijke plannen geen sprake was.

Het is nog onbekend welke filialen op slot gaan. Ook zou het personeel nog ingelicht moeten worden over de plannen.

Update op 27/08/2013 om 15:30 uur:

Provider KPN heeft het nieuws zelf bevestigd middels een persbericht. De provider laat weten dat consumenten voortaan in de KPN-winkels terecht kunnen voor abonnementen. In de steden waar KPN-winkels en Hi-winkels dicht bij elkaar in de buurt staan zullen negen Hi-winkels sluiten en als test in de KPN-winkels worden geplaatst als shop-in-shop.

De 64 Hi-winkels zullen wellicht op termijn allemaal gaan sluiten, aangezien de provider duidelijk in haar persbericht aanstipt dat de abonnementen voortaan ook verkocht zullen worden bij alle KPN-winkels. De provider laat hier verder niets over los.

'KPN sluit negen Hi winkels' hiwinkel 

Bron:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters