KPN sluit zijn Business Centers en start met nieuwe formule

KPN heeft vandaag in een persbericht bekend gemaakt dat het zijn Business Centers gaat sluiten en een begin wil maken met een nieuwe formule. Halverwege volgend jaar zal de nieuwe formule van start moeten gaan.

De nieuwe plannen betekenen wel dat de 17 huidige KPN Business Centers worden gesloten: deze worden vanaf april 2008 gefaseerd stopgezet. Medio 2008 moet de nieuwe retailformule van start gaan, waarbij KPN zich meer wil profileren als ICT-partner voor totaaloplossingen van ondernemers. Uit onderzoeken blijkt volgens KPN dat het MKB behoefte heeft aan eenvoud, gemak, persoonlijke aandacht en geïntegreerde oplossingen (niet zo verrassend: het zou juist verbazen als ze op zoek waren naar complexe, losstaande oplossingen in een onpersoonlijke omgeving). Ook willen ze showrooms waarin de beleving centraal staat en met flexibele openingstijden. Op afspraak kunnen klanten ook in de avonduren langskomen of om een verkoopgesprek op locatie afspreken.

De nieuwe formule wordt het eerst uitgerold in Amsterdam, daarna volgen Utrecht, Eindhoven en andere plaatsen. De relatie met lokale business partners wordt nauwer aangehaald. Kleine klanten met 1 of 2 medewerkers passen niet in de nieuwe formule: zij worden doorverwezen naar een Primafoon-vestiging in de buurt.

business center kpn 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters