'KPN stapt opnieuw in mobiele tv'

KPN zal later binnen 12 maanden een nieuwe dienst lanceren voor mobiele tv op smartphones en tablets. De provider zelf wil nog niet zeggen hoe de dienst er precies uit gaat zien.

KPN gooit de turbo op uitrol van 4G LTE-netwerk Kpn

Volgens Emerce heeft KPN CEO Eelco Block op een vraag van een journalist geantwoord door te zeggen dat de provider binnen 12 maanden weer met mobiele tv op de proppen zal gaan komen. KPN zal haar tv-diensten gaan aanbieden op tablets en smartphones onderweg, waarschijnlijk via het 4G-netwerk. Consumenten kunnen al middels een app tv kijken op hun tablet en smartphone, maar alleen binnenshuis bij KPN, Ziggo en UPC. Uiteraard is het mogelijk om een VPN op te zetten om dit te voorkomen.

Volgens de topman van KPN zullen de tv-diensten in diens mobiele abonnementen geïntegreerd gaan worden. Hiervoor dient echter wel extra geld neer gelegd te worden. Onduidelijk is nog precies hoe de diensten de kosten eruit zullen gaan zien. Een woordvoerder van KPN wilde niet in gaan op de service tegenover Emerce. Er zouden volgens de woordvoerder nog geen concrete plannen liggen voor de nieuwe dienst waardoor het niet aannemelijk lijkt dat de dienst al dit jaar gelanceerd zal gaan worden.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters