KPN verhoogt internetbundels voor nieuwe én bestaande klanten

KPN-klanten streamen dankzij 4G-internet vaker muziek en video’s. Om aan die grotere behoefte te voldoen, verhoogt KPN per 2 februari zijn internetbundels. Voor zowel nieuwe als bestaande klanten, die per maand geen geld extra gaan betalen.

KPN verhoogt internetbundels voor nieuwe én bestaande klanten Kpn

Dit laat KPN weten in een persbericht. De grootste databundel krijgt een formaat van 10GB voor 4G-internet. Als de bundel op is, kunnen klanten data bijkopen of wordt de snelheid verlaagd. “Door de introductie van deze nieuwe abonnementen geeft KPN nog meer invulling aan een zorgeloze mobiele ervaring voor onze klanten”, vertelt Jaap Postma, de directeur Consumentenmarkt van KPN.

Een groot aantal klanten krijgt een forse grotere databundel, tot maximaal 5GB per maand extra. Daarnaast komt KPN met een extra abonnement, ‘vooral internet’. Dit abonnement is bedoeld voor mensen die weinig bellen, maar op hun smartphone wel veel internetten.

Hiervan zijn twee varianten. ‘Instap’ betekent 150 belminuten en 1GB mobiel internet. ‘Standaard’ is goed voor 200 belminuten en een internetbundel van 5GB. Deze bundels kosten respectievelijk 27,50 en 32,50 euro per maand.

De nieuwe bundels zijn volgens Postma een logische stap. “Uit onderzoek blijkt dat onze klanten de snelheid, stabiliteit en kwaliteit van ons 4G-netwerk zeer waarderen en door de komst van 4G ook meer mobiel internet gebruiken”, stelt hij. “Steeds vaker kijken consumenten online video en streamen zijn muziek. Daarom zetten wij nu de logische stap van megabytes naar gigabytes.”

Daarnaast wordt de Interactieve TV-app op 29 januari uitgebreid. Vanaf dan kunnen klanten ook buitenshuis op hun smartphone televisie kijken en gemaakte opnames terugkijken.

Nieuwe abonnementen KPN 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters