KPN Zakelijk stapt over op Nokia Lumia-smartphones

Nokia en KPN hebben bekendgemaakt dat de zakelijke tak van het bedrijf uitsluitend gebruik gaat maken van Lumia-smartphones van Nokia. De provider zal gebruik gaan maken van de Lumia 920 en Lumia 820.

Nokia Lumia 920 Nokia Lumia 820

Nokia heeft de deal met KPN via een persbericht bekendgemaakt. Volgens de fabrikant zal de zakelijke tak van KPN gebruik gaan maken van de Lumia 920 en de Lumia 820 voor haar medewerkers. De provider zal zich daarnaast samen met Nokia inzetten om in Nederland een “substantieel aandeel te realiseren voor Windows Phone 8”, aldus het persbericht.

In totaal gaan 900 KPN-medewerkers gebruikmaken van de nieuwe Lumia’s van Nokia. Opvallend genoeg rept de directeur van Nokia Nederland, Sebastiaan van Silfhout, ook over de LTE-mogelijkheden van de Lumia 920 en dat dit een onderdeel was van het besluitproces van KPN.

KPN laat in een reactie weten dat het vertrouwen van de provider in Windows Phone 8 met de dag groeit. “De naadloze integratie tussen Windows 8 en Windows Phone 8 doet een nieuw speelveld ontstaan, dat voor de zakelijke markt ontzettend interessant is”, aldus John van Vianen, CEO van KPN’s Zakelijke Markt.

Nokia zal de Lumia 920 en Lumia 820 pas eind deze maand op de markt gaan brengen in Nederland. De adviesprijs in ons land is nog niet bekendgemaakt door de fabrikant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Willem de groot -

    Tja,… niet zo moeilijk om te begrijpen dat er een goed dealtje is gemaakt. KPN heeft die dingen voor een prikkie, en maakt dan graag reclame.

Microsoft Phone

Maak kennis met de Microsoft Surface Mobile lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters