'KPN's Hi gaat Palm Pre in Nederland verkopen'

De website van de telco Hi heeft de Palm Pre onlangs online gezet op haar site. Daarnaast zou een andere webwinkel al abonnementen aanbieden van Hi met de Palm Pre, aldus MobileCowboys.

Palm Pre

De KPN dochter Hi heeft van de week de Palm Pre op haar site gezet. Hiermee worden de geruchten aangewakkerd dat de telco de deal met Palm heeft weten binnen te slepen en het toestel exclusief in Nederland zal gaan verkopen. MobileCowboys werd getipt door een oplettende gebruiker over de nieuwe pagina en inmiddels het toestel nog steeds te vinden op de website van Hi. Opvallend is ook dat de eerste webshop in Nederland het toestel live heeft staan en daarbij worden vooralsnog alleen abonnementen van Hi aangeprezen.

KPN heeft nog niet gereageerd op deze nieuwe bevindingen echter is de kans groot dat de telco dat pas zou doen met instemming van Palm. Eerder werd al duidelijk dat Palm volgende week naar verwachting de Pre in Engeland gaat introduceren. Dit zou dankzij deze nieuwe geruchten ook een mooie gelegenheid zijn om het toestel voor Nederland aan te kondigen, echter zijn dat nog pure speculaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Enzo -

  Het is niet zo dat alleen de Hi abo's worden genoemd in die webshop. Je kunt ook op vodafone,telfort,etc. klikken en dan krijg je die tarieven te zien. Op het moment dat je doorklikt, kom je op studentmobiel, waar de hele palm pre niet genoemd word.

 2. Eric -

  hmm nou zo een duidelijk teken is dit toch niet?
  in diezelfde online hulp van Hi staat de Iphone en Iphone 3G….
  En KPN heeft deze ook niet….

  1. Danijel -

   Is zo, maar samen met de webshop zou je kunnen zeggen dat er aanwijzingen voor zijn. Maar nogmaals, het bericht staat onder geruchten en dat wordt ook duidelijk naar voren gehaald in het artikel 😉

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters