'KPN's Hi gaat Palm Pre in Nederland verkopen'

De website van de telco Hi heeft de Palm Pre onlangs online gezet op haar site. Daarnaast zou een andere webwinkel al abonnementen aanbieden van Hi met de Palm Pre, aldus MobileCowboys.

Palm Pre

De KPN dochter Hi heeft van de week de Palm Pre op haar site gezet. Hiermee worden de geruchten aangewakkerd dat de telco de deal met Palm heeft weten binnen te slepen en het toestel exclusief in Nederland zal gaan verkopen. MobileCowboys werd getipt door een oplettende gebruiker over de nieuwe pagina en inmiddels het toestel nog steeds te vinden op de website van Hi. Opvallend is ook dat de eerste webshop in Nederland het toestel live heeft staan en daarbij worden vooralsnog alleen abonnementen van Hi aangeprezen.

KPN heeft nog niet gereageerd op deze nieuwe bevindingen echter is de kans groot dat de telco dat pas zou doen met instemming van Palm. Eerder werd al duidelijk dat Palm volgende week naar verwachting de Pre in Engeland gaat introduceren. Dit zou dankzij deze nieuwe geruchten ook een mooie gelegenheid zijn om het toestel voor Nederland aan te kondigen, echter zijn dat nog pure speculaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Enzo -

  Het is niet zo dat alleen de Hi abo's worden genoemd in die webshop. Je kunt ook op vodafone,telfort,etc. klikken en dan krijg je die tarieven te zien. Op het moment dat je doorklikt, kom je op studentmobiel, waar de hele palm pre niet genoemd word.

 2. Eric -

  hmm nou zo een duidelijk teken is dit toch niet?
  in diezelfde online hulp van Hi staat de Iphone en Iphone 3G….
  En KPN heeft deze ook niet….

  1. Danijel -

   Is zo, maar samen met de webshop zou je kunnen zeggen dat er aanwijzingen voor zijn. Maar nogmaals, het bericht staat onder geruchten en dat wordt ook duidelijk naar voren gehaald in het artikel 😉

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters