Krachtpatser Meizu Pro 6 te zien op gelekte foto’s

Op nieuwe gelekte foto’s is de voorkant en achterkant van de Meizu Pro 6 duidelijk te zien. Het toestel wordt naar verwachting op 6 april aangekondigd.

Meizu Pro 6

Dankzij een eerder gelekt rapport wisten we al dat Meizu aan de Meizu Pro 6 werkte, een high-end smartphone met bijzonder indrukwekkende specificaties. Een anonieme medewerker van het in 2003 opgerichte Chinese bedrijf bevestigde onlangs dat de smartphone gebruik maakt van de exclusieve MediaTek Helio X25, dankzij een speciale samenwerking.

Meizu Pro 6
De voorkant van de Meizu Pro 6

Indrukwekkende chipset

Dat betekent dus dat de Muzei Pro 6 een deca-core CPU heeft, wat later bevestigd werd door een gelekte benchmarktest van GFXBench. De Helio X25 SoC is de iets snellere opvolger van de MediaTek Helio X20. De chipset bestaat uit drie clusters: vier op 1.4GHz geklokte Cortex-A53 cores voor lichte processen, vier op 2.0GHz geklokte Cortex-A53 cores voor normale processen en twee op 2.5GHz geklokte Cortex A-27 voor zwaardere taken.

Op papier zou dat voor een razendsnelle smartphone moeten zorgen, en ook de benchmarktest wees daar op. We schreven er eerder al over dat de Meizu Pro 6 6GB aan werkgeheugen zou hebben, maar nieuwe anonieme bronnen beweren dat de metalen smartphone 4GB aan werkgeheugen heeft.

Strak ontwerp

Op de nieuwe gelekte foto’s van de zwarte Meizu Pro 6 is duidelijk te zien dat het toestel een uitstekende camera heeft met laser auto focus. Vreemd genoeg is er geen flash te zien, iets wat je wel bij elke moderne smartphone verwacht. De voorkant is opvallend strak dankzij de randloze vormgeving en het 2.5D of zelfs 3D paneel.

Meizu Pro 6
De achterkant van de Meizu Pro 6

De Meizu Pro 6 heeft naar verwachting een een 5.7-inch 1080p super amoldescherm, en kan snel opgeladen worden dankzij een usb type-c aansluiting. Aan de achterkant lijken we de karakteristieke antenne-lijnen van de iPhone 6 te kunnen zien.

Korreltje zout

Neem al deze specificaties echter met een korreltje zout, want slechts twee weken geleden beweerden anonieme bronnen dat de Meizu Pro 6 bijvoorbeeld een hele andere chipset en scherm zou hebben. Meizu zal haar nieuwe vlaggenschip waarschijnlijk op 6 april aankondigen, op dezelfde dag als de aankondiging van de Huawei P9.

Bron: GSMDome

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mauricio -

    Ik hoop nu niet dat je alle geruchten, hoe ongeloofwaardig dan ook, gaat plaatsen. Er zijn bekende ‘lekkers’ die zich al hebben bewezen en persoonlijk vind ik dat de moeite waard om te plaatsen maar als er elke keer iets wordt geplaats van iemand die anoniem is waarvan blijkt dat de meerderheid niet klopt, dan snap ik de meerwaarde hier niet van…… Dan hou ik mijn hart wel vast als de geruchtenmolen van de IPhone 7 gaat draaien

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters