Kruidvat begint eigen MVNO

Kruidvat heeft laten weten binnenkort met een eigen mobiele provider te beginnen. De nieuwe MVNO zal onder het netwerk van KPN gaan werken.

Kruidvat logo

Mobile Virtual Network Operators, ook wel MVNOs, beginnen in Nederland steeds meer op te duiken en vooral grote winkelketens gaan graag in de mobiele markt. Enkele bekende voorbeelden zijn Albert Heijn, Hema, DekaMarkt en Aldi. Nu begint ook Kruidvat een eigen netwerk, zo kondigde de drogisterij vandaag aan. Kruidvat claimt de goedkoopste prepaid-aanbieder te worden en duikt met haar tarieven één cent onder DekaTel, het mobiele netwerk van de DecaMarkt. Bellen wordt 14 cent per minuut en Kruidvat klanten kunnen onderling zelfs voor vijf eurocent bellen. Een sms’je kost eveneens vijf cent.

De Kruidvat zal alleen prepaid-kaartjes en beltegoed aanbieden en zorgt dus niet voor telefoons of abonnementen. Vanaf 30 maart zal het netwerk van start gaan en kom je in alle Kruidvat winkels eigen prepaid-kaarten tegen. Onder het netwerk van KPN kun je er zeker van zijn dat je goed bereik hebt als klant van Kruidvat Mobiel.

Bron: Telecompaper

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters