Kruidvat begint eigen MVNO

Kruidvat heeft laten weten binnenkort met een eigen mobiele provider te beginnen. De nieuwe MVNO zal onder het netwerk van KPN gaan werken.

Kruidvat logo

Mobile Virtual Network Operators, ook wel MVNOs, beginnen in Nederland steeds meer op te duiken en vooral grote winkelketens gaan graag in de mobiele markt. Enkele bekende voorbeelden zijn Albert Heijn, Hema, DekaMarkt en Aldi. Nu begint ook Kruidvat een eigen netwerk, zo kondigde de drogisterij vandaag aan. Kruidvat claimt de goedkoopste prepaid-aanbieder te worden en duikt met haar tarieven één cent onder DekaTel, het mobiele netwerk van de DecaMarkt. Bellen wordt 14 cent per minuut en Kruidvat klanten kunnen onderling zelfs voor vijf eurocent bellen. Een sms’je kost eveneens vijf cent.

De Kruidvat zal alleen prepaid-kaartjes en beltegoed aanbieden en zorgt dus niet voor telefoons of abonnementen. Vanaf 30 maart zal het netwerk van start gaan en kom je in alle Kruidvat winkels eigen prepaid-kaarten tegen. Onder het netwerk van KPN kun je er zeker van zijn dat je goed bereik hebt als klant van Kruidvat Mobiel.

Bron: Telecompaper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. demo -

  K heb vraag aan demol k had ook kv gekocht maar k stuur de instelingen naar mj mobile maar werkt de internet nog steeds niet misschien kun bj mij helpen hoe had je dat gedaan

  Alvast bedankt

 2. Molecom -

  Nogmaals. Bij mij werkt het nog steeds prima ook internet via Kruidvat Mobiel. Geen enkel probleem. EN ze zijn de goedkoopste:Y

  en vwb "geheim bellen ilegha" hij kan niet eeens schrijven laatstaan gratis bellen 😉

 3. geheim bellen ilegha -

  ik kan gratis bellen met me kruidvat simkaart ik hep een truc om gratis te kunnen bellen supper ileghaal vet cool

  1. pak em terug -

   Nou ik ben geen voorstander van 'stelen', maar aangezien ik betaal voor een dienst wat ik niet krijg, en ook geen service van KV, dan ben ik iemand die zal zeggen, KV los mijn probleem op, anders zorg ik dat iedereen GRATIS gaat bellen, en het methode waarop verspreiden via alle beste internet kanalen… youtube, en welke website dan ook! Nou, dan ben ik benieuwd hoe snel ze dan reageerd en mijn probleem oplost!

 4. Lotje -

  Heb ook sinds een paar weken kruidvat mobiel het werkt niet fatsoenlijk. Als mijn vriend mij sms jes wil sturen krijgt hij ze terug met een foutmelding. Toen hij me belde kreeg hij voicemail terwijl ik hem gewoon in de lucht had en zelfs in de hand. Heb echt spijt dat ik hieraan begonnen ben en ga ook zo snel mogelijk weer weg !
  Heel Jammer maar absoluut geen aanrader !

 5. Gast Piet -

  Heb sinds een paar weken ook Kruidvat mobiel.
  Start traag op, slecht bereik en vlak over de grens
  in Duitsland zelfs helemaal geen bereik.

  Goedkoop is duurkoop, blijkt maar weer eens.

 6. Molecom -

  Als je je sim registreert kun je ook bij problemen een contactformulier invullen.

  Ik heb ook zo'n kaartje en geen problemen gehad tot nu toe. Misschien heb je je sim zelf gesloopt zonder het te weten :S

  Om het Kruidvat nu op basis van een klacht te classificeren als "waardeloze"partij is m.i. een beetje te prematuur.

 7. Bram -

  Ik heb zelf een kruidvat mobiel simkaartje gekocht bij de dichtsbijzijnde kruidvat. Leuke actie voor 10 euro 13 euro Beltegoed. Meteen spijt, wat is kruidvat mobiel aan waardeloze partij. Het begon er mee dat ik de simkaart in gebruik wou gaan nemen , en dat de kaart defect bleek. Dit was 30/03 , dus ik met de kaart terug naar het kruidvat. Krijg ik daar te horen ja prima maar daar kunnen wij niks aan doen , je moet maar even bellen met dit 0900 nummer maar let wel op dat je dit met een vaste lijn moet doen omdat je er niet mobiel naartoe kan bellen :S.

  Ik gebeld en krijg je de reactie dit kan niet, geef maar je e-mail adres dan hoor je van ons. Vervolgens krijg je een e-mail met de vraag of je de kaart al in meerdere telefoons gestopt hebt en of dat wel werkt. Dat werkte niet dus (nog) vriendelijk gereageerd of ze van plan waren de kaart te laten vervangen. Sindsdien niks meer vernomen, dus nogmaals een e-mail verstuurd om na te vragen of ik mijn geld terug kon krijgen. Bellen ze naar mijn thuisadres met de mededeling dat ze mij niet kunnen bereiken op mijn kruidvat mobiel nummer :(, logisch want dat werkt niet. Daarna hebben ze mijn andere mobiele nummer gekregen van degene die thuis was, maar sindsdien niks meer vernomen. Het gaat me ondertussen al lang niet meer op de 10 euro maar om het principe. Ik raad dan ook iedereen af om ook maar na te denken om te beginnen met kruidvat mobiel.

  Echt een waardeloze partij waar je als er problemen zijn niks mee kunt…

 8. BellMan -

  Persoonlijk vind ik dit erg handig want een kruidvat is vaker dichtbij te vinden dan Aldi en is landelijk aanwezig.
  Zou het nog interesanter viden als ze ook het basis tarief laag hielde a la Simyo 10 ct naar alles en onderling wat meer a ;a lebara.
  En dat je ook van te voren weet ofdat je wel of niet gebruik kan maken van MMS en Mobile internet via de gsm en wat de kosten daarvan zullen zijn.
  Ook spreek ik de hoop uit dat je on line je belgegevens kan bekijken in PDF formaat.
  En dat je van allerlei blokkades erzelf opzetten kan.
  En een duidelijk webinterface.
  Jammer lijkt me dat ze "weer "van KPN gebruik maken zou een betere oplossing zijn dat er ook wat meer op het Vodafone netwerk zou zitten zodat je een betere afdekking hebt.
  Volgens mij doet enkel Lycamobile (new) dat en GTMobile en Vectone maar met een slechte 1ste dial 1st succeed rate.
  Bij 1 keer kiezen meteen verbinding.
  Maar ik denk dat er niet genoeg pre paid concurrentie kan zijn houd het scherp.
  Hopelijk gaat het ook werken bij Trekpleister want ze zijn beide van dezelfde moedermaatschappij.

  Ik denk dat ze ook een functie maken moeten zodat je als Nederlander ook zeer voordelig naar de Antillen en naar Suriname bellen kan zodat Chippie en Telesur niet meer nodig zijn.
  En erg voordelige roaming denk ik zou ook top zijn.
  A la Vectone.

  Ik wens ze veel succes.

  1. Bas Kooijman -

   Ik vind het bellen en sms-en met kruidvat bijzonder slecht. Bepaalde 0900 nummers doen het niet. Als je kruidvat mailt dan krijg je te horen dat "ze ermee bezig zijn". Daarnaast komen sms-jes soms pas 4 uur later aan…

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters