Jij kan binnenkort Android-apps maken

Google heeft in samenwerking met Udacity een app ontwikkelt die mensen leert om apps te maken. De eerste week kun je gratis gebruik maken van de service waarbij je onder andere Java en Google Studio leert kennen.

AppsUdacityTNW-1200x780

Elke dag maken we allemaal gebruik van apps op onze telefoons. Het is voor ons heel vanzelfsprekend dat je de App Store of Google Play Store opent om vervolgens te kiezen uit miljoenen apps. We downloaden deze apps en geven ze beoordelingen op basis van onze gebruikerservaring. Toch zit er heel veel werk achter het ontwikkelen van een app en achter elke app zit vaak een heel team die deze apps bedenkt, maakt en onderhoud. Erg ingewikkeld allemaal, maar Google denkt daar anders over.

Android Basics Nanodegree

In samenwerking met het bedrijf Udacity heeft Google de app Android Basics Nanodegree ontwikkelt. Beide bedrijven geloven erin dat ze aan de hand van deze app iedereen kunnen leren om een app te maken. Het maakt volgens de bedrijven niet uit of je totaal geen ervaring hebt. De app bestaat uit een aantal lessen die je kunt volgen waarin je alles leert over het werken met Java en Google Studio. Dit zijn de belangrijkste programma’s voor het ontwikkelen van een nieuwe Android-app. De lessen bestaan uit video’s van professionals die ingedeeld zijn op niveau.

Cursus

Google biedt de eerste week gratis aan. Op deze manier kun je kennis maken met het coderen van een app. Als je het dan niks vinden kunnen ze gewoon stoppen en heeft het je niks gekost. Als je wel doorgaat na die week kost het je geld. Let op, dit kost je dan 200 dollars per maand. Op de site van Udacity staat dat het ongeveer 165 uur kost om op een redelijk niveau te komen zodat je er ook geld mee kunt verdienen in de Play Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Cat Black -

    Waarom er mensen zo dom en achterlijk zijn om gratis apps te bouwen voor Google, komt door de misleiding gepleegd door Google waarin mensen gelokt worden met waardeloos geld. Zo plegen instanties zoals Google misleiding. GOOGLE IS EVIL!

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Android O Developer Preview 2

Wordt Android O al volgende week uitgerold naar deze smartphones? lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters