Laad je iPhone op door te golfen

Er is een nieuwe accessoire opgedoken waarmee het mogelijk is om je iPhone op te laden. Het ding zelf krijgt stroom van golf swings.

Houd je van golfen en heb je een iPhone? Dan is dit de ideale accessoire voor jou. Met deze Handgrip iPhone Charger, ontworpen door Mac Funamizu, is het namelijk mogelijk om door golf swings te maken je iPhone op te laden. Het ding zet de beweging van je golf swing om in energie die in een ingebouwde accu gaat. Als je het apparaat aan je iPhoon aansluit, zal de ingebouwde accu je iPhone opladen. Als extraatje heeft Funamizu er een sensor ingestopt die je beweging volgt en opslaat. Hiermee is het mogelijk om achteraf je swing te bestuderen en zo ook nog een beetje je golfkunsten te verbeteren.

Er zijn al veel problemen met dit soort apparaten geweest en Funamizu heeft dan ook een waarschuwing bij zijn product gegeven: “Caution: Make sure you are not too close to anyone when playing.”. Oftewijl, zorg dat je niet te dicht bij iemand staat als je aan het spelen bent. Hiermee wil hij voorkomen dat er dezelfde ongelukken gebeuren als met de Nintendo Wii, die al meerdere tv schermen, blauwe plekken en gebroken neuzen heeft gekost. Wanneer de fanatieke golfers aan de slag kunnen met het opladen van hun iPhone is nog niet bekend.

swingchargestudy2 
KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters