Laatste geruchten Apple iOS 6 op een rijtje

Om 19 uur vanavond zal Apple in San Fransico haar jaarlijkse WWDC persconferentie starten. De fabrikant zal aldaar iOS 6 bekend gaan maken en vlak voor de persconferentie vat All About Phones de laatste geruchten samen.

Apple is een fabrikant die altijd goed zijn geheimen weet te verbergen. Ook dit jaar is er weinig naar buiten gekomen vlak voor de persconferentie. Desondanks zijn er een paar kleine aanwijzigingen van wat we vanavond kunnen gaan verwachten. Hieronder schrijven we de laatste geruchten op over het vernieuwde iOS van Apple en diens hardware.

Apple iOS 6

iOS 6 maps

Het vernieuwde iOS 6 zal volgens de geruchten een kleine update zijn. Apple zal na de persconferntie een beta van de software gaan vrijgeven, daar waar de links voor de downloads al gelekt zijn. De kans is klein dat Apple grote wijzigingen zal gaan doorvoeren in de interface van het OS. Het zal voornamelijk gaan om het vernieuwen van de standaard apps die in iOS al aanwezig zijn.

Zo is de kans groot dat Apple eindelijk haar eigen kaartensoftware met het vernieuwde platform gaat introduceren. Er zijn al een aantal zaken hierover uitgelekt en met deze stap lijkt Apple Google het nakijken te geven. De nieuwe kaarten app van Apple zal ook gratis navigatie mogelijk gaan maken en 3D Kaarten die Apple zelf verzameld heeft middels een paar overgenomen bedrijfjes.

Er gaan ook geruchten dat de notificaties veranderd zullen worden. Zo zal er een knop komen om notificaties tijdelijk uit te zetten. Ook is er een kans dat de vorm waarin notificaties worden weergeven aangepast zal worden. Desondanks lijkt iedereen het er wel over eens te zijn dat iOS voorlopig geen widgets zal gaan ondersteunen en deze hoeven we dan ook niet in iOS 6 te verwachten.

Een andere belangrijke update zal de intergratie van Facebook gaan worden. De kans is groot dat Apple dit op precies de zelfde manier heeft uitgewerkt als de intergratie van Twitter. Maar geruchten gaan wel dat foto’s via het album gelijk naar Facebook geupload kunnen worden. De kans is klein dat er andere bijzondere wijzigingen zullen bijkomen met betrekking tot de intergratie van Facebook.

Tot slot zal ook iCloud en Siri naar verwachting een belangrijke update gaan krijgen, al is nog onbekend wat hierin precies de wijzigingen zullen zijn.

Geen nieuwe iPhone

Apple zal hoogstwaarschijnlijk geen nieuwe iPhone gaan bekend maken vanavond. Apple zal dit jaar ervoor kiezen om de nieuwe iPhone in de herfst bekend te maken, waarschijnlijk in de maand oktober. De fabrikant richt zich met deze WWDC alleen op iOS en het update van haar MacBooks en Mac’s. Ook is de kans klein dat er een 7-inch variant van de iPad bekend gemaakt zal worden, daar waar zulke belangrijke producten voor Apple altijd een eigen persconferentie krijgen toe bedeeld.

De redactie van All About Phones zal de persconferentie van Apple op de voet gaan volgen en ala minuut een artikel schrijven over de aankondigingen van de fabrikant tijdens het WWDC 2012.

Apple WWDC 2012

 

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters