Ladyphone Oppo Ulike 2S aangekondigd

De Chinese fabrikant Oppo heeft officieel de Ulike 2S aangekondigd, een ‘ladyphone’. De damestelefoon heeft een 5-megapixel frontcamera waarmee de eigenaressen zichzelf goed in beeld kunnen brengen.

De resolutie van de frontcamera is ongebruikelijk hoog. Meestal komt de frontcamera zelfs op de topmodellen niet verder dan 2-megapixel, omdat het toch vrijwel alleen maar gebruikt wordt om te videobellen, en daar is geen hoge resolutie bij nodig. Maar met 5-megapixel kan de camera van de Ulike 2S dienstdoen als een soort spiegeltje. Oppo denkt daar vooral de dames mee te plezieren.

Er zijn nu ook wat andere specificaties van het toestel bekend. Toen het toestel het eerst lekte in december vorig jaar, zou het nog een 4,5 inch scherm krijgen. Dat is nu gegroeid naar phablet-formaat: 5,5 inch. Zodat de dames zichzelf nóg beter kunnen bekijken. De resolutie van het scherm is 720p HD, wat eerst 540x960p was.

Aan de achterkant zit nog een 8-megapixelcamera voor het gewone werk. Oppo belooft echter dat de technologie die in de achtercamera is toegepast, van hoge kwaliteit is, zodat de foto’s dat ook zijn.

Omdat het een phablet is geworden, is ook de batterij een stuk groter, en wel 3000 mAh. Er kunnen geheel naar Chinese gewoonte twee simkaarten in worden gestoken. Andere zaken als de processor, RAM enzovoorts zijn nog niet duidelijk.

In december leek het er nog op dat de Ulike 2S alleen in China zou worden uitgebracht, maar dat werd toen ook gezegd over de Find 5, die inmiddels wel in Nederland te bestellen is. Het blijft even afwachten of Oppo ook deze telefoon op de Europese markt gaat verkopen.

Ladyphone Oppo Ulike 2S aangekondigd oppo ulike 2s 1 
Ladyphone Oppo Ulike 2S aangekondigd oppo ulike 2s 2 
Ladyphone Oppo Ulike 2S aangekondigd oppo ulike 2s 3 

Bron: Unwired view

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters