Lancering van BlackBerry Curve 8520 in Nederland

Gisteren heeft Research In Motion in Nederland de nieuwe BlackBerry Curve 8520 gepresenteerd in restaurant MOMO in Amsterdam. Wij van All About Phones waren nieuwsgierig naar het nieuwe BlackBerry toestel en zijn naar de persconferentie geweest. We hebben het toestel vast gehad en vonden vooral het optisch trackpad erg praktisch.

BlackBerry® Curve™ 8520

Het toestel is gericht op een jonge moderne doelgroep welke niet perse zakelijk hoeft te zijn. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de eenvoudige toegang tot sociale netwerken als Facebook, Hyves en My Space maar ook e-mail, Windows Live Messaging. Ook de uitgebreide multimediamogelijkheden van toestel zijn duidelijk gebaseerd op de hierboven genoemde doelgroep. Hieronder staat nog even een kort overzicht van wat het toestel allemaal in huis heeft en wat je er mee kan.

De belangrijkste eigenschappen van het toestel zijn :
• QWERTY-toestenbord en een optisch trackpad.
• 256 MB Flashgeheugen en een 512 Mhz-processor.
• Spraakgestuurde nummerkeuze en Bluetooth 2.0-ondersteuning voor hands-free bellen met een headset, carkit, stereo headsets en andere Bluetooth-apparatuur.
• Twee megapixel digitale camera met zoom- en videofunctie.
• Mediaspeler voor het afspelen van muziek, foto’s en video’s met speciale mediatoetsen, een 3,5 mm stereo-ingang en BlackBerry Media Sync. Hiermee is muziek te synchroniseren met iTunes of Windows Media Player.
• Toegang tot BlackBerry App World.
• BlackBerry Internet Service-ondersteuning voor toegang tot maximaal tien mailboxen, waaronder de meest populaire ISP-accounts zoals Yahoo, Windows Live, Hotmail, AOL en Gmail- en BlackBerry Enterprise Server-ondersteuning voor geavanceerde beveiligings- en IT-beheer voor zakelijk gebruik.
• Uitbreidbaar geheugen via een geheugenslot voor verwisselbare microSD/SDHC-geheugenkaarten die kaarten tot 16 GB ondersteunt. Een 2 GB-kaart wordt meegeleverd.
• WiFi-ondersteuning (802.11 b/g).
• Quad-band voor wereldwijde ontvangst

BlackBerry® Curve™ 8520

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters