Lancering Window Phone 8 op 29 oktober

Microsoft heeft uitnodigingen verstuurd aan de pers voor de presentatie van Windows Phone 8. De presentatie vindt plaats op 29 oktober.

Lancering Window Phone 8 op 29 oktober windows phone invite 220x423

Microsoft doet niet erg geheimzinnig in zijn uitnodiging, die een afbeelding van een Windows Phone bevat met de uitnodiging erop afgebeeld voor het bijwonen van ‘opwindend Windows Phone 8 nieuws’.

Het gaat natuurlijk om de officiële presentatie van het nieuwe mobiele besturingssysteem van Microsoft, waar tot dusver alleen nog maar stukjes van zijn uitgelekt. Bijvoorbeeld bij de presentatie van de Nokia Lumia 820 en 920, waar de pers niet aan de software mocht zitten. Alleen de hardware mocht worden bewonderd, want het OS was nog niet klaar.

Nu dus wel, althans bijna. De uitnodigingen zijn alleen uitgestuurd in de VS en de presentatie vindt plaats in San Fransisco. Maar naar verwachting zal het niet al te lang duren voor het mobiele besturingssysteem en de nieuwe generatie telefoons die erop zal werken, overal ter wereld beschikbaar zal zijn.

In Amerika is ook nog een andere uitnodiging verstuurd, en wel voor 26 oktober. Dan begint Microsoft met de verkoop van de zelfontwikkelde Microsoft Surface tablets, die op Windows 8 lopen.

Bron: The Next Web

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters