Landelijke storing treft telefoonverkeer van Vodafone – Update 2

Vodafone heeft te maken met een landelijke storing. De provider laat weten dat sommige mensen niet kunnen bellen of gebeld kunnen worden.

Vodafone logo

Ook lijkt het internetverkeer plat te liggen bij de provider. De provider laat via zijn website weten dat het bedrijf druk bezig is om de storing op te lossen. Onduidelijk is nog waar het probleem precies ligt en hoe veel mensen er last van hebben. Wel is duidelijk dat de storing landelijk is, zo blijkt uit de reacties op Twitter. Het lijkt erop dat niet iedereen er last van heeft, maar bepaalde reeksen van nummers.

Vodafone laat via Twitter weten dat het bedrijf de storing in onderzoek heeft en nog niet weet waar het probleem ligt. Zodra er meer bekend is zullen we het bericht voorzien van een update.

Update op 24/08/2011 om 17:42 uur:

Vodafone laat weten ontdekt hte ebben waar het probleem zit. Er was een koelingprobleem bij apparatuur van de telco. Dit word momenteel opgelost. Er is wel apparatuur beschadigd waardoor onduidelijk is hoe lang de storing nog gaat duren.

Update op 24/08/2011 om 19:36 uur:

Vodafone laat weten dat de storing inmiddels verholpen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. v-power -

   Geen bereik is een ander probleem. Je hoort gewoon bereik van je mast te hebben. Bij deze storing heb je wel gewoon bereik maar werken sommige diensten niet.

 1. chauffeur -

  Vanaf vanmiddag 15.00u niet meer bereikbaar. Ben nu thuis en 4 klanten hebben geen leveringen ontvangen, omdat ik bij magazijnen telefonisch moet melden om te kunnen lossen. Handig die magazijnen zonder personeel (wegens crisis/bezuinigingen) en geen telefonisch contact!!!

 2. kleut -

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hij doet het weer! Hier in kerkrade is iedereen weer bereikbaar

  PS: Als je geen netwerk hebt even handmatig doen of opnieuw je tel opstarten 😉

 3. Amsterdammer -

  Ik was al sinds ongeveer 15uur niet bereikbaar en een half uur later kon ik ook zelf niks meer doen. Met beide simkaarten krijg ik de melding: Geen Service.

  Gelukkig heb ik wel wifi thuis waardoor ik wel eventueel kan bellen :Y

 4. EDPNL -

  Ikzelf heb geen last, maar mijn vriendin die ook Vodafone gebruikt kan niet gebeld/gesms't worden, maar zelf wel bellen en sms'en. 🙁
  (Enschede)

 5. Daisy -

  Ik heb er ook last van en ik wordt er echt gek van, als het even is oke, maar niet zo lang als dit, kan me er zo verrot aan ergeren 🙁 Beter schieten ze op want boze klanten is niet goed voor het bedrijf :(:(:(:(:(:(:(:(:(

 6. Andy -

  Ik heb hetzelfde (Arnhem)…Ik ben afhankelijk van mijn telefoon vanwege belangrijke afspraken en dergelijke. Vodafone, los dit alsjeblieft op!!!!!

 7. sabine -

  heb er al last van vanaf 15.30. Ben vanuit Heesiwjk-Dinther naar Arnhem gereden en had de hele rit geen verbinding, dus het is echt wel landelijk. Ik kan niemand bellen met mijn werktelefoon. Geen collega's om afspraken mee te maken. Heel irritant.

 8. shar -

  lekker hoor deze storing vriend ligt verkeerd en zit te wachtte op telefoon voor sollicitatie of ik ben aangenomen, dank door vodafone niet bereikbaar ow wwe als ik slecht nieuws te berichten krijg, dit is geen leuk grap meer FIX IT!!!

  1. Wilma -

   Dit is zwaar ***** 🙁 ik woon in Groningen en zit al een paar uur zonder verbinding en ben net bezig met internetbankieren gvd……kan dus geen TANcodes ontvangen!!! enz,enz,enz. 🙁

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters