Lange rijen bij verkoopstart Windows Surface Pro-tablet

In de Verenigde Staten is dit weekend de verkoop gestart van de Surface Pro, de zakelijke tablet die op Windows 8 loopt. Lange rijen vormden zich voor de Microsoftwinkels. In diverse zaken was al gauw geen tablet meer te krijgen.

Veel techblogs en analisten vonden de Surface Pro bij voorbaat een mislukking, maar de consumenten denken er heel anders over. De nogal dure tablet, die in zijn meest uitgebreide variant duizend dollar kost waarbij je voor honderd euro nog een keyboard-cover erbij moet kopen, ging bijzonder snel over de toonbanken. Het eerst uitverkocht was juist deze duurste variant, met 128 GB opslaggeheugen. De 64 GB-variant die honderd dollar goedkoper is, raakte kort daarna in flink wat winkels uitverkocht.

Hoewel de keyboard cover alleen los werd verkocht, beloofde Microsoft de vroege klanten wel een tegoedbon voor een jaar gebruik van Office 365. Microsoft zou de voorraden Surface Pro-tablets overigens weer snel willen aanvullen, maar kon nog niet zeggen wanneer dat gaat gebeuren.

Lange rijen bij verkoopstart Windows Surface Pro-tablet 

Bron: Neowin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters