Lava Red OnePlus 5T vanaf morgen te koop in Nederland

Vergeet het niet, op 14 februari is het weer Valentijnsdag. Dat viert OnePlus met een nieuw kleurtje voor de OnePlus 5T: Lava Red. Het nieuwe model zal vanaf morgen, 6 februari dus, te koop zijn. Het model zal enkel met 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen beschikbaar zijn. Daarmee kost de variant ook iets meer dan het standaard 6GB/64GB model: 559 euro.

Lava Red OnePlus 5T komt voor Valentijnsdag naar Nederland

Dat is gezien de specificaties en prestaties echter nog steeds een prima deal, zoals je in onze review kunt lezen. Zorg echter dat je er op tijd bij bent, want in het verleden waren dit soort speciale uitvoeringen binnen korte tijd uitverkocht. Naast het intense kleurtje is de Lava Red OnePlus 5T identiek aan het normale Midnight Black model.

OnePlus 5T Lava Red

De lancering van deze speciale uitvoering wordt gevierd met een nieuwe commercial. Het Chinese merk laat opnieuw topmodel Emily Ratajkowski opdraven. We krijgen een schattig Valentijns-tafereeltje te zien, waarin de focus natuurlijk op mevrouw Ratajkowski en de OnePlus 5T ligt. The cringe is real, maar wij zijn dan ook niet de doelgroep.

De kans is overigens groot dat dit toestel je bekend voorkomt. OnePlus lanceerde de Lava Red OnePlus 5T eind 2017 al in verschillende Aziatische markten. Toen hoopten fans al dat het toestel naar Amerika en Europa zou komen, maar een wereldwijde lancering bleef uit. Tot nu dus!

Je krijgt er bovendien een tweetal leuke bonussen bij: als je voor 8 februari de Lava Red OnePlus 5T bestelt, dan krijg je gratis priority shipping. Dan ligt het toestel al binnen twee tot drie dagen op je deurmat. Bovendien krijg je 15 procent korting als je twee van dezelfde accessoires aanschaft. Geen gigantische kortingen, maar wel mooi meegenomen.

Toch nog even afwachten?

Ga jij de smartphone meteen bestellen? Slaap er nog een nachtje over, want de OnePlus 6 komt er zeer binnenkort ook aan. Die smartphone gaat enkele grote upgrades met zich meebrengen, en zal naar verwachting niet (veel) duurder worden. Je zou niet de eerste zijn die achteraf baalt van zijn aankoop. Begrijp ons niet verkeerd: de OnePlus 5T is een uitstekende smartphone waar je lang profijt van zal hebben. Toch is het wellicht verstandig nog even geduld te hebben. Hier lees je meer over de OnePlus 6.

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters