LeEco brengt de Le Pro 3 uit

Na veel geruchten over deze smartphone is het dan zover, LeEco heeft officieel de Le Pro 3 uitgebracht. Deze smartphone beschikt over high-endspecificaties met een laag prijskaartje. Waarschijnlijk komt deze smartphone alleen in Azië op de markt.

le-pro-3-pricing-01

LeEco

Het Chinese LeEco krijgt veel media-aandacht door de bijzondere specificaties voor een relatief zacht prijsje bij de telefoons die zij uitbrengen. Voorheen heette dit bedrijf LeTV. Verder brengt dit bedrijf ook televisies uit en werkt het aan een zelfrijdende auto.

Recentelijk heeft LeEco een nieuw hoofdkwartier geopend in Silicon Valley. Dit wordt ook het onderzoekscentrum van de zelfrijdende auto, die het uit gaat brengen.

Le Pro 3

Vandaag heeft het bedrijf hun nieuwe vlaggenschip geïntroduceerd, de LeEco Le Pro 3. Vorige versies van deze serie heette bijvoorbeeld de LeEco Le 2 Pro. Het lijkt er dus op dat het bedrijf hun naam van de serie licht heeft aangepast.

leeco-pro-3

Specificaties van de nieuwe telefoon zijn zeer indrukwekkend. Zo heeft de Le Pro 3 een 5,5-inch Full HD-scherm met 2,5D glas. Dit zorgt voor een afronding bij de randen van de telefoon. Dit is echter niet te vergelijken met het glas van de Samsung Galaxy S7 Edge. Het toestel heeft onder de motorkap een Snapdragon 821 in combinatie met 4 of 6 GB aan werkgeheugen. Er waren geruchten dat LeEco een versie zou gaan maken met 8 GB aan werkgeheugen. Nu dit niet het geval is, moeten we het doen met ‘maar’ 6 GB aan werkgeheugen.

Net als de iPhone 7 (Plus) en een paar versies van de Moto Z van Lenovo heeft de telefoon geen koptelefooningang. Wel levert LeEco oortjes mee die aan te sluiten zijn met een USB-C-verbinding en kondigt het een nieuwe technologie aan. Deze technologie heet Continual Digital Lossless Audio (CLDA). Dit moet ervoor zorgen dat er betere geluidskwaliteit is van een digitale uitgang.

Beschikbaarheid

Wanneer én of LeEco de Le Pro 3 naar Nederland gaat brengen is niet bekend. Wel weten we dat de 4 GB-variant van het toestel 270 dollar, omgerekend 240 euro, gaat kosten. De 6 GB-variant gaat 299 dollar kosten, omgerekend goed voor zo’n 260 euro. Houd er wel rekening mee dat er nog BTW en importskosten bij komen als je overweegt de telefoon te importeren.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters