LeEco daagt Apple uit met nieuwe teaser

LeEco staat bekend om zijn uitdagende teasers waarin de Chinese techgigant vooral Apple te pakken neemt. Deze week was het weer raak met een nieuwe teaser.

LeEco

LeEco is een Chinese techgigant die het westen wil gaan veroveren met zijn high-end Android vlaggenschepen. Van elektrische supercars tot mountainbikes en televisies: het voormalige Le TV is een grootmacht in zijn thuisland. Het eerste westerse wapenfeit van LeEco wordt waarschijnlijk de LeEco Le Pro 3, een high-end Android toestel.

LeEco Le Pro 3

Afhankelijk van het model dat je kiest zit er onder de motorkap een Snapdragon 821 met maar liefst 8GB aan werkgeheugen. Daarnaast heeft het vlaggenschip een 5000mAh batterij, waarmee het al indrukwekkende pakketje af wordt gemaakt. De LeEco Le Pro 3 wordt naar verwachting op 21 september onthuld. Voor meer informatie over de specificaties van het bijzondere vlaggenschip verwijzen we je graag door naar dit artikel.

Hitler

Een van de grootste concurrenten in het westen is Apple. Waar smartphonefabrikanten doorgaans naast wat plagerige steken onder water vriendelijk met elkaar omgaan in de media, pakt LeEco zijn concurrenten juist hard aan. Je herinnert je misschien nog wel een reclame van vorig jaar, waarin het toenmalige Le TV Apple vergeleek met Hitler. De bedoeling achter de vergelijking was treffend, maar de vergelijking zelf schoot smakeloos zijn doel ver voorbij.

LeEco teaser

iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Apple kondigde vorige week natuurlijk de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan, de nieuwste high-end vlaggenschepen van het bedrijf. Ook LeEco komt dus binnenkort met een high-end vlaggenschip, dus het was slechts een kwestie van tijd voor de Chinese techgigant daar op in zou gaan spelen. Eerder deze week pronkte LeEco al met het feit dat de LeEco Le Pro 3 zo’n grote batterij heeft, door op een teaser het Apple logo geplet te laten worden door een batterij, inclusief bloed.

Nieuwe teaser

Vandaag is het weer raak, en dit keer zijn de controversiële AirPods de dupe. Met een nieuwe teaser wil LeEco aantonen dat zijn eigen Continual Digital Losless Audio (CDLA) beter geluid produceert dan de draadloze oordopjes van Apple. De technologie wordt geütiliseerd in oordopjes en koptelefoons die je in een USB Type-C port kunt steken. Daarmee wordt dus ook meteen bevestigd dat de LeEco Le Pro 3 een USB Type-C port heeft. Dat was ook wel te verwachten, want LeEco was immers de eerste Android smartphonefabrikant die de technologie in zijn vlaggenschepen gebruikte.

LeEco teaser LeEco teaser

Mild

Al met al zijn de ‘aanvallen’ van LeEco nog relatief mild in vergelijking met vorige jaren. De vraag blijft natuurlijk ook hoe effectief deze teasers zijn. We gaan het de komende jaren ontdekken, wanneer LeEco ook Amerika gaat proberen te veroveren.

Bron: Le TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters