LeEco komt met drie nieuwe smartphones met USB Type-C

LeEco heeft drie nieuwe smartphones aangekondigd, de Le 2, Le 2 Pro en de Le Max 2. Deze drie nieuwe smartphones hebben de conventionele hoofdtelefoonaansluiting vervangen door een USB type-c aansluiting.

Deze drie nieuwe smartphones hebben allemaal een metalen behuizing, met een dunne rand, vingerafdrukscanner en USB type-c. Er zijn al veel geruchten over de 3.5mm audio aansluiting van Apple’s nieuwe iPhone 7, het lijkt erop dat LeEco de concurrentie aangaat met Apple. Volgens geruchten gaat Apple de 3.5mm audio aansluiting niet meer gebruiken voor de iPhone 7.

LeEco heeft aangekondigd dat de smartphones uitgerust zijn met CDLA (Continual Digital Loseless Audio) technologie voor een hoge kwaliteit audio.

LeEco LeEco Le 2

Het beeldscherm heeft een 5.5-inch Full HD beeldscherm met 1080P. Onder de motorkap van de Le 2 zit een MediaTek’s Helio X20 tri-cluster deca-coreprocessor met 3GB aan werkgeheugen en 32GB intern geheugen. De camera aan de achterkant heeft een 16-megapixelcamera en de voorkant heeft een 8-megapixelcamera. De capaciteit van de batterij is 3.000mAH. Dat mag ook wel met tien kernen

LeEco Le 2 ProleEco

De Pro heeft dezelfde beeldscherm specificaties als de Le 2. Dit toestel maakt gebruik van een andere processor, de MediaTek’s Helio X25 deca-core met 4GB werkgeheugen en 32GB of 64 GB intern geheugen. De camera aan de achterkant heeft een 21-megapixelcamera en de voorkant heeft een 8-mgepixelcamera. De batterijcapaciteit is hetzelfde als de Le 2, 3.000mAH.

leEcoLeEco Le Max 2

Van de drie nieuwe smartphones is dit de grootste van de drie, zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Het beeldscherm heeft een 5.7-inch QHD-scherm met 2560×1440 pixels. Deze smartphone heeft een Qualcomm processor, de Snapdragon 820 quad-coreprocessor met 6GB aan werkgeheugen en 65GB intern geheugen. De batterijcapaciteit is 3.100mAH.

Alle drie de smartphones draaien op een Android 6.0 Marshmallow met een samengestelde interface van EUI 5.5 en zijn nu te pre-orderen en verkrijgbaar per 26 april.

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters