LeEco komt met drie nieuwe smartphones met USB Type-C

LeEco heeft drie nieuwe smartphones aangekondigd, de Le 2, Le 2 Pro en de Le Max 2. Deze drie nieuwe smartphones hebben de conventionele hoofdtelefoonaansluiting vervangen door een USB type-c aansluiting.

Deze drie nieuwe smartphones hebben allemaal een metalen behuizing, met een dunne rand, vingerafdrukscanner en USB type-c. Er zijn al veel geruchten over de 3.5mm audio aansluiting van Apple’s nieuwe iPhone 7, het lijkt erop dat LeEco de concurrentie aangaat met Apple. Volgens geruchten gaat Apple de 3.5mm audio aansluiting niet meer gebruiken voor de iPhone 7.

LeEco heeft aangekondigd dat de smartphones uitgerust zijn met CDLA (Continual Digital Loseless Audio) technologie voor een hoge kwaliteit audio.

LeEco LeEco Le 2

Het beeldscherm heeft een 5.5-inch Full HD beeldscherm met 1080P. Onder de motorkap van de Le 2 zit een MediaTek’s Helio X20 tri-cluster deca-coreprocessor met 3GB aan werkgeheugen en 32GB intern geheugen. De camera aan de achterkant heeft een 16-megapixelcamera en de voorkant heeft een 8-megapixelcamera. De capaciteit van de batterij is 3.000mAH. Dat mag ook wel met tien kernen

LeEco Le 2 ProleEco

De Pro heeft dezelfde beeldscherm specificaties als de Le 2. Dit toestel maakt gebruik van een andere processor, de MediaTek’s Helio X25 deca-core met 4GB werkgeheugen en 32GB of 64 GB intern geheugen. De camera aan de achterkant heeft een 21-megapixelcamera en de voorkant heeft een 8-mgepixelcamera. De batterijcapaciteit is hetzelfde als de Le 2, 3.000mAH.

leEcoLeEco Le Max 2

Van de drie nieuwe smartphones is dit de grootste van de drie, zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Het beeldscherm heeft een 5.7-inch QHD-scherm met 2560×1440 pixels. Deze smartphone heeft een Qualcomm processor, de Snapdragon 820 quad-coreprocessor met 6GB aan werkgeheugen en 65GB intern geheugen. De batterijcapaciteit is 3.100mAH.

Alle drie de smartphones draaien op een Android 6.0 Marshmallow met een samengestelde interface van EUI 5.5 en zijn nu te pre-orderen en verkrijgbaar per 26 april.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters