‘LeEco Pro 3 komt naar het westen met verbluffende specificaties’

LeEco Pro 3

De ambitieuze smartphonefabrikant LeEco komt het westen veroveren met een nieuw vlaggenschip, de LeEco Pro 3.

LeEco

Gisteren kondigde Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan, twee nieuwe vlaggenschepen die toch wisten te verrassen. Beide toestellen brengen vooral subtiele verbeteringen met zich mee, maar echt vernieuwend zijn de nieuwe gadgets van Apple niet. Waar de techgigant het voorzicht aan doet durven Chinese smartphonefabrikanten juist over de top te gaan. Neem bijvoorbeeld LeEco, een groot Chinees bedrijf dat naast Android smartphones ook aan elektrische auto’s en andere innovatieve producten werkt. De smartphonefabrikant bracht de eerste Android smartphones met een usb type-C port uit, de Le 2, Le 2 Pro en de Le Max 2, en nam daarmee dus ook afscheid van de 3.5mm headphone jack.

LeEco Pro 3

Binnenkort komt LeEco met een nieuw vlaggenschip, de LeEco Pro 3, voormalig bekend als de LeEco Le 2S. Naar verluidt heeft de krachtpatser een Qualcomm Snapdragon 821 chipset onder de motorkap, in combinatie met maar liefst 6GB aan werkgeheugen. Normaliter zouden we met lichtelijke jaloezie naar dit soort toestellen kijken om ze vervolgens snel weer te vergeten, want Chinese vlaggenschepen maken zelden de overstap naar het westen. Dat is dit keer echter waarschijnlijk niet het geval, want LeEco heeft de ambitie om binnenkort het westen te komen veroveren. Daarmee wordt de LeEco Pro 3 opeens een stuk interessanter.

Grote batterij

Vandaag bleek uit gelekte informatie dat het ambitieuze vlaggenschip ook qua batterij uitblinkt. De LeEco Pro 3 krijgt namelijk waarschijnlijk een 5,000mAh batterij. Toch is het toestel volgens gelekte informatie met 7mm zeer dun. Een dergelijke capaciteit is ook wel wenselijk met zulke specificaties. Bovendien krijgt het toestel naar verluidt een Quad HD scherm, al is het nog niet precies bekend om wat voor paneel het gaat. Aan de achterkant van het vlaggenschip zit een 16MP camera, selfies kunnen genomen worden met een 8MP camera. Volgens insiders krijgt het toestel een strak nieuw ontwerp dat het vlaggenschip echt onderscheidt van andere smartphones.

LeEco Pro 3

Prijs en beschikbaarheid

Helaas is het nog niet bekend hoeveel de LeEco Pro 3 precies gaat kosten, al kun je er van uit gaan dat het toestel goedkoper wordt dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 7. Waarschijnlijk wordt het toestel van LeEco deze maand nog aangekondigd, dus we komen er binnenkort achter. Qua specificaties is de LeEco Pro 3 dus op papier echt een uitblinker. Helaas heeft de Android-skin van het bedrijf nou niet bepaald de beste reputatie, dus het is te hopen dat de Chinese fabrikant op dat vlak zijn zaken ook wat ambitieuzer aan gaat pakken.

Bron: GizmoChina

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters