Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze

Fantastisch nieuws voor fervente spelers van Pokémon Go: Legendarische Pokémon komen eindelijk naar het mobiele spelletje.

Legendarische Pokémon komen eindelijk naar Pokémon Go

We hebben er langer dan een jaar op moeten wachten, maar zeer binnenkort is het dan eindelijk zover: Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go!

Het gaat nu niet om gelekte informatie of suggestieve stukjes code, maar een officiële bevestiging van ontwikkelaar Niantic Labs.

Pokémon Go

Zoals verwacht zullen de legendarische exemplaren opduiken in Gyms, in de vorm van Legendary Eggs. Uit dat ei komt een Legendary Raid Boss. Groepen spelers zullen samen moeten werken om de extra krachtige Pokémon te verslaan.

Pas dan krijg je de kans om de legendarische Pokémon te vangen. Nu is natuurlijk de grote vraag wat je met legendarische Pokémon kunt doen. We zien het al voor ons: binnen  no time  wordt elke Gym door extra sterke Pokémon verdedigd.

Gelukkig heeft Niantic dat al voorzien. Om dergelijke praktijken te voorkomen mogen legendarische Pokémon nooit je zijde verlaten. Oftewel: je kunt ze niet achterlaten bij een Gym.

Kleine lettertjes

Helaas is er ook slecht nieuws te vinden in de kleine lettertjes. De legendarische Pokémon zijn te vangen tijdens het Pokémon Go Fest in Chicago, een groot festival waarmee de eerste verjaardag van het mobiele spelletje wordt gevierd.

Als zij genoeg legendarische exemplaren weten te verslaan, dan worden Legendary Raid Battles pas wereldwijd uitgerold. Dan hebben we het over 23 juli. En als het ze niet lukt? Dan is de kans groot dat Niantic ze alsnog wereldwijd laat verschijnen.

Blijf je in Nederland? Check dan de bovenstaande trailer, of volg het Pokémon Go Fest live middels de officiële livestream op Twitch en Youtube. Daar zal de ontwikkelaar de legendarische Pokémon onthullen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters