Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen

Het is eindelijk duidelijk hoe we binnenkort legendarische Pokémon Go kunnen bemachtigen. Handige spelers hebben hints ontdekt in de code van het augmented reality spelletje.

Pokémon Go krijgt legendarische Pokémon

Niantic Labs heeft Pokémon Go dan eindelijk nieuw leven ingeblazen. Het augmented reality spelletje brak vorig jaar alle records, maar een gebrek aan updates zorgde ervoor dat veel fervente spelers afhaakten. Vanaf het begin werden al bepaalde nieuwe functies beloofd. Nu, een jaar later, is nog maar een klein deel van die beloftes ingelost.

Onlangs werden de Gyms gesloten. Na een aantal dagen gingen ze weer open, met een totaal vernieuwd systeem. Ook beginnende spelers maken weer een kans om hun team te helpen. Er is namelijk een nieuwe eigenschap genaamd Motivation. Hoe vaker een Pokémon moet vechten, hoe sneller zijn CP daalt. In dit artikel lees je er meer over.

Pokémon Go Solstice Event legendarische Pokémon Go

Ook zijn er Raids geintroduceerd. Spelers kunnen het samen opnemen tegen ontzettend sterke Pokémon. Met zijn twintigen zelfs. Nu blijkt echter dat die Raids een weg banen voor legendarische Pokémon, iets waar fans al maanden om smeken.

Handige spelers hebben in de code van Pokémon Go verwijzingen gevonden naar een Legendary Raid Ticket. Ook zijn er badges gevonden, die je alleen kunt bemachtigen als je een Raid tegen een legendarische Pokémon wint. Duidelijk dus! Dat doet denken aan beelden uit de allereerste trailer voor Pokémon Go, waarin tientallen spelers het tegen Mewtwo opnemen.

Pokémon Go motivatie systeem

Na meer dan een jaar wachten is het binnenkort dan dus eindelijk zover. Niantic Labs liet onlangs al weten dat deze zomer legendarische Pokémon geintroduceerd gaan worden, maar het was nog niet duidelijk op welke manier.

Je hebt dus wel tickets nodig, net zoals bij de normale Raids. Hoe je die tickets kunt bemachtigen, is nog de vraag. Op dit moment kun je per dag een ticket krijgen bij Gyms, maar je hebt best kans dat de Legendary Raids zeldzamer en daarmee ook duurder worden. We wachten het geduldig af!

Bron: Reddit

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters