Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen

Het is eindelijk duidelijk hoe we binnenkort legendarische Pokémon Go kunnen bemachtigen. Handige spelers hebben hints ontdekt in de code van het augmented reality spelletje.

Pokémon Go krijgt legendarische Pokémon

Niantic Labs heeft Pokémon Go dan eindelijk nieuw leven ingeblazen. Het augmented reality spelletje brak vorig jaar alle records, maar een gebrek aan updates zorgde ervoor dat veel fervente spelers afhaakten. Vanaf het begin werden al bepaalde nieuwe functies beloofd. Nu, een jaar later, is nog maar een klein deel van die beloftes ingelost.

Onlangs werden de Gyms gesloten. Na een aantal dagen gingen ze weer open, met een totaal vernieuwd systeem. Ook beginnende spelers maken weer een kans om hun team te helpen. Er is namelijk een nieuwe eigenschap genaamd Motivation. Hoe vaker een Pokémon moet vechten, hoe sneller zijn CP daalt. In dit artikel lees je er meer over.

Pokémon Go Solstice Event legendarische Pokémon Go

Ook zijn er Raids geintroduceerd. Spelers kunnen het samen opnemen tegen ontzettend sterke Pokémon. Met zijn twintigen zelfs. Nu blijkt echter dat die Raids een weg banen voor legendarische Pokémon, iets waar fans al maanden om smeken.

Handige spelers hebben in de code van Pokémon Go verwijzingen gevonden naar een Legendary Raid Ticket. Ook zijn er badges gevonden, die je alleen kunt bemachtigen als je een Raid tegen een legendarische Pokémon wint. Duidelijk dus! Dat doet denken aan beelden uit de allereerste trailer voor Pokémon Go, waarin tientallen spelers het tegen Mewtwo opnemen.

Pokémon Go motivatie systeem

Na meer dan een jaar wachten is het binnenkort dan dus eindelijk zover. Niantic Labs liet onlangs al weten dat deze zomer legendarische Pokémon geintroduceerd gaan worden, maar het was nog niet duidelijk op welke manier.

Je hebt dus wel tickets nodig, net zoals bij de normale Raids. Hoe je die tickets kunt bemachtigen, is nog de vraag. Op dit moment kun je per dag een ticket krijgen bij Gyms, maar je hebt best kans dat de Legendary Raids zeldzamer en daarmee ook duurder worden. We wachten het geduldig af!

Bron: Reddit

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters